MIMORIADNA SPRÁVA: Irackí demonštranti prenikajú na veľvyslanectvo USA v Bagdade (AKTUALIZOVANÉ)
31 | 12 | 2019 I Imrich Kovačič

Irackí demonštranti zúriaci leteckými údermi v Bagdade, prenikajú do areálu veľvyslanectva USA. Informuje o tom spravodajská stanica RT s odvolaním sa na zdroje agentúry AP.


Bližšie informácie v tejto chvíli nie sú k dispozícii. Svetové média už získavajú dostupné správy a snažia sa zistiť o aktuálnom stave čo najviac zaručených faktov.

Aktualizované 31.12.2019 o 11:25

Desiatky rozzúrených demonštrantov, kvôli leteckým úderom zameraných na pozície Hizballáhu, sa rozhodli preniknúť na americkú ambasádu v Bagdade.


Z miesta bol hlásený slzný plyn a zvuky streľby.


Podľa agentúry Associated Press (AP) dav dokázal získať prístup k častiam silne opevnenej zelenej zóny ambasády. Rozbili dvere a bezpečnostné kamery na stene obklopujúcej diplomatickú budovu. Agentúra uviedla, že v jednej časti areálu došlo k požiaru a že na streche veľvyslanectva sú umiestnení najmenej traja americkí vojaci.


 

 

Najnovšia štúdia odhalila, že Kuba je najviac udržateľne rozvinutou krajinou na svete. Avšak na ktorom mieste je Slovensko?
Podľa najnovšej správy, ktorá bola zverejnená v nedeľu, je Kuba najviac udržateľne rozvinutou krajinou na svete. Podľa čoho boli vypočítané výsledky a na ktorom mieste skončilo Slovensko? Čítať ďalej
31 | 12 | 2019 | Marek Molnár