MIMORIADNA SPRÁVA: V Prahe sa zrazili dva autobusy, jeden plný detí: Hlásili 30 zranených!
04 | 12 | 2019 I Imrich Kovačič

Dnes v ranných hodinách sa na Chodově v Prahe zrazili dva autobusy. V jednom z nich cestovali deti. Informáciu priniesol denník blesk.cz. 


Hrôzostrašná nehoda sa stala v stredu ráno na Jarníkovej ulici. Na ceste sa zrazili dva autobusy. V jednom z nich cestovali deti. Z miesta nehody hlásili spočiatku viac ako 30 zranených. Väčšina boli deti. Na mieste zasahujú záchranné zložky, ktoré vyhlásili “traumaplán” rozvozu hromadného nešťastia.



Konečná informácia hovorí o 18 zranených, z čoho 5 je dospelých a sotaní sú deti. Upresnila to hovorkyňa pražských záchranárov Jana Poštová. Obete na životoch zatiaľ neboli hlásené. Pacientov previezli do nemocníc Motol, Vinohrady a Thomayerova.


Jeden z autobusov patril Dopravnému podniku mesta Praha, ktorý jazdil na linke MHD. Práve v ňom sa viezlo 22 detí a niekoľko dospelých. Vodič bol MHD zrejme oslepený ranným slnkom a zozadu nabúral do prázdneho autobusu, stojaceho na kraji cesty. Dychová skúška u oboch vodičov bola negatívna.

VIDEO: 100 hasičov bolo povolaných na uhasenie hotela v Londýne
Približne 100 hasičov z viacerých staníc bolo nasadených na uhasenie hotela v západnom Londýne, pretože v stredu ráno začalo horieť najmenej päť jeho poschodí. Čítať ďalej
04 | 12 | 2019 | Marek Molnár