NEUVERITEĽNÉ: Bond vyradil Trumpa v treťom kole
02 | 12 | 2019 I Imrich Kovačič

Už takmer snookrový veterán Nigel Bond dnes vyradil úradujúceho majstra sveta a momentálne svetovú jednotku v snookri, Juda Trumpa na turnaji UK Championship v Yorku.


Súčasná aboslútna jednotka svetového snookru, Jud Trump podľahol na sety 6:4 s Nigelom Bondom v treťom kole turnaja. Na UK Championship v Yorku sa očakávalo, že Trump sa vo finále stretne s minuloročným víťazom tohto turnaja a bývalou svetovou jednotkou Roniem O'Sulivanom.

Ten sa nechal na začiatku turnaja počuť, že Trump už má svoju šnúru víťazstiev v turnajoch na tento rok naplnenú a tento turnaj bude patriť O'Sulivanovi.

Trumpovi sa dnes veľmi nedarilo. Jeho úspešnosť potápania dlhých gulí bola výrazne nižšia, ako sme u neho zvyknutí. Dokonca s Bondom nezahral ani jednu stovku.

Judd Trump si vybojoval druhý titul sezóny svetového pohára v snookeri
Judd Trump vyhral v Číne druhýkrát za tri mesiace, keď sa vo finále World Open stretol s prekvapením turnaja Thepchaiyaom Un-Noohom. Čítať ďalej
03 | 11 | 2019 | Imrich Kovačič


Bond naopak hral veľmi koncentrovane a nebál sa útočiť. Trumpovi v poslednom sete doslova vyfúkol víťazstvo pred nosom, so skóre 69:61

Ronie O'Sulivan nastúpi v treťom kole UK Championship zajtra o 13:00 s Nopponom Saengkhamom z Thajska. Finále turnaja je naplánované na 8. decembra 2019.