Harabin stráca najbližších spojencov: Anna Belousovová svoju podporu po včerajšku ľutuje!
16 | 11 | 2019 I Magda Danková

Zdá sa, že Štefan Harabin si znepriatelil takmer všetkých. Sebastredné a čudné správanie lídra strany Vlasť odrádza aj jeho najbližších spojencov. Bývalá šéfka SNS a kedysi jedna z najvýraznejších žien slovenskej politiky, na neúspešnom prezidentskom kandidátovi nenechala nitku suchú. Bývalá národniarka sa netají tým, že Harabinovi z presvedčenia pomáhala v prezidentskej kampani, predovšetkým na jej rodných Kysuciach. Dnes ale túto pomoc ľutuje.


„Harabinova strana Vlasť chce zároveň v najbližších dňoch osloviť napríklad Smer, SNS či Sme rodina, rovnako aj KDH, avšak bez Alojza Hlinu. Vyzveme všetky strany, u ktorých predpokladáme, že nás môžu spájať národné a kresťanské hodnoty," píše Harabinova strana v tlačovej správe, ktorá bola pod hlavičkou oficiálneho e-mailu strany zaslaná médiam priamo počas avizovaného rokovania Harabina s Kotlebom.

Fiasko ala Harabin. Pokazil si to u viacerých.
Štefan Harabin ide do volieb nielen sám, ale aj osamotený. Čítať ďalej
15 | 11 | 2019 | Gabriel Matta


"Tu už niekomu regulérne šibe!" Otvorene hovorí Belousovová, v súvislosti s bizarnou Harabinovou tlačovkou. "Najskôr nechce tých , čo boli v politike a potom ide spolupracovať so SNS a Smerom, ktorí majú za ušami toľko káuz až hanba!" Reaguje bývalá prvá dáma SNS-ky.

Belousovová zrejme nie je jediná, ktorá si všimla Harabinovu "schizofréniu". Kým donedávna "anti-systémový" Harabin tvrdil, že do parlamentných volieb pôjde bez akýkoľvek "minulých či súčasných politikov". Z nepochopiteľných dôvodov zmenil názor.

Dokonca, už mu nevadí ani Smer, SNS, KDH, či Sme Rodina - všetko strany s ľuďmi, na ktorých sudca ešte v nedávnych prezidentských voľbách nemal pekného slova. Dnes má ambíciu sa s nimi spájať!

Spojenectvo Kotlebu s Harabinom sa nekoná: Kotleba je po dnešku nepísaným lídrom "národných" síl!
Strany ĽSNS Mariana Kotlebu a Vlasť Štefana Harabina nepôjdu do parlamentných volieb 2020 na spoločnej kandidátke. Oznámil to vo štvrtok Harabin v tlačovej správe. Avizované stretnutie oboch politikov zrejme spolupráci nepomohlo. Ale bo to bola od... Čítať ďalej
14 | 11 | 2019 | Magda Danková


Štefana Harabina, totižto na spomínanej tlačovke oznámil svoj zámer vytvoriť "široký blok" (nie však koalíciu) , ako tvrdí, "národných, vlasteneckých, kresťanských – a hlavne normálnych strán," medzi ktoré paradoxne zaraďuje aj Smer, SNS, KDH ako aj hnutie Sme rodina.

"A čerešničkou na torte je považovať Sme rodinu za stranu s kresťanskými hodnotami! To už teda hej!" Ironicky pokračuje Belousovová. "Zvlášť jej predseda je vzorom kresťanskej morálky.“  napísala Anna Belousovová na sociálnej sieti, v súvislosti s aktuálnym vyjadreniami sudcu.

Belousovová však svoj status onedlho zmazala. Hlavný denník sa preto známej národniarky spýtal, či si za svojimi slovami stojí. Anna Belousovová nám ich potvrdila, s tým, že status zmazala z čisto praktických dôvodov.

Marček si v otvorenom liste podal Harabina: Poslanec odhaľuje zákulisie prezidentskej kampane!
Poslanec NRSR Peter Marček, bývalý člen hnutia Sme Rodina a súčasný zakladateľ hnutia Hlas Ľudu sa na svojom Facebooku "obul" do Štefana Harabina. Sudcovi a volebnému lídrovi novovznikajúcej strany Vlasť Marček vyčíta nevďačnosť za jeho pomoc v... Čítať ďalej
29 | 10 | 2019 | Magda Danková


Vraj chystá podrobnejšie vyjadrenie k spomínanej situácii, vzhľadom k tomu, že v prezidentskej kampani  Harabinovi nezištne obetovala svoju povesť aj dobré meno;

"Harabina som podporovala v prezidentskej kampani preto , lebo som bola presvedčená , že vráti národnej politike dôstojnosť, ktorá jej chýba. Po včerajšku, po tlačovej besede po rokovaní s Kotlebom si to nemyslím.

Ako môže človek pri zmysloch, ktorý chcel robiť politiku s novými ľuďmi, bez tých, čo už v politike boli, zrazu otočiť o 180 stupňov a tvrdiť, že ide v "najbližších dňoch osloviť napríklad Smer, SNS či Sme rodina, rovnako aj KDH, avšak bez Alojza Hlinu."

Anna Belousovová: 30 rokov po "Nežnej" sme sa stali planétou opíc.
18 | 10 | 2019 | Anna Belousovová


"...Vyzveme všetky strany, u ktorých predpokladáme, že nás môžu spájať národné a kresťanské hodnoty," Belousová Harabina priamo cituje. "To už je čo ?! Schizofrénia v priamom prenose?! V SNS a Smere sú noví politici bez káuz ?! Kollár je reprezentant kresťanských hodnôt?!" Pýta sa rozhorčene.

"Veď to čo v ostatnom čase predvadza Harabin vo mne vzbudzuje dojem, že robí všetko preto, aby voľby vyhral Kotleba! Svojim politickým diletantstvom a egocentrizmom nie že nevracia dôstojnosť národnej politike, ale práve naopak! Tlačí moc do rúk tých, čo pre mňa vždy budú neprijateľní pre svoj obdiv k nacizmu a šírenie nenávisti." Dodáva.

"Ti voliči ktorí sa k Harabinovi upínali sa musia za jeho vyjadrenia a správanie hanbiť a byť sklamaní." Uzatvára Anna Belousovová pre Hlavný denník.