Anna Belousovová: 30 rokov po "Nežnej" sme sa stali planétou opíc.
18 | 10 | 2019 I Anna Belousovová
O pár dní to bude tridsať rokov, čo sa udiali zásadne spoločenské zmeny. Kam sa za tridsať rokov posunula naša spoločnosť najvýstižnejšie ukazuje nanovo prepuknutá kauza Gorila .

Hovorí sa, že každého raz dostihne jeho minulosť. Gorila dobehla nielen jej aktérov, ale nám všetkým názorne ukázala stav slovenskej spoločnosti. A ten je viac ako hrozný! Stali sme sa planétou opíc!

Štát z ktorého sme sa v '93 tešili so slzami šťastia v očiach , si drzo a bez hanby privlastnila banda nenažrarých oligarchov a ich politických prostitútok. Nič im nebolo a nie je sväté. Národ, ľudia podľa jedného z nich vie " hov..o" a o ničom nerozhoduje . Majetok štátu , ktorý po generácie tvorili a zveľaďovali naši predkovia sa stal ich korisťou , ktorú si delili za pomoci predajných politikov.

Čo pije Fico? Coca-cola reaguje na kauzu Gorila
18 | 10 | 2019 | René Skalný


Chobotnica z ich komplicov doslova prežrala všetky sféry štátu a jeho inštitúcií. Spravodlivosť nie je dnes na Slovensku slepá. Má oči poriadne otvorené a pozerá, kde jej čo od koho "kvapne" a podľa toho rozhoduje.

Pred 30 - mi rokmi sme si naivne mysleli, že po diktatúre proletariátu nás čaká demokracia . Vytriezvenie je kruté. Žiadna demokracia nehrozí! Jednoducho tam, kde rozhodujú a vládnu len peniaze a tí, čo ich majú, demokracia nie je možná. Toto čo žijeme je jedno veľké klamstvo, falošná a pokrytecké hra na demokraciu.

Za socializmu, ktorý mnohí velebia a iní zatracujú bolo aspoň jasne povedané, že je diktatúra proletariátu! Teda nikto nikoho aspoň neoblboval rečami o demokracii. Tento chorý politický systém, v ktorom žijeme sa v žiadnom prípade nedá nazvať demokraciou.

Po vypočutí nahrávky z gorilieho bytu, kde si títo banditi v oblekoch delili cez sféry vplyvu NAŠE Slovensko ako takú korisť, je človeku doslova nevoľno a musí sa logicky zamyslieť, ako z toho von.

Teraz pred voľbami na scénu vylieza veľa samozvaných spasiteľov a každý z nich sa dušuje,  že práve on je ten správny, čistý, záruka zmien...A podobné nezmysly.To hlavné, čo by sme si mali zobrať ako poučenie zo všetkých tých potokov špiny vytekajúcich z nahrávok Gorily, ako aj zo skúseností celých 30 rokov je nasledovné: Nikdy neverte slovám a sľubom politikov! Verte len ich skutkom!

Anna Belousovová: Oplaťme K. Gottovi dobro dobrom
10 | 10 | 2019 | Anna Belousovová


To ako konali a prejavovali sa v minulosti, je zárukou, že hádam nesklamú v budúcnosti. Ja osobne uverím, vtedy , že sa Slovensko mení z planéty opíc na normálny štát pre nás všetkých, keď skončí v base prvý, doteraz nedotknuteľný oligarcha a jeho  majetok získa naspäť štát.

Veď štátu, to jest nám všetkým ho aj tak ukradli! Je načase, aby sme sa prestali správať ako ovce, je načase, aby sme začali brať zlodejom to, čo nám všetkým ukradli. A keď to nezvládnu politici , možno sa dožijeme ďalšej revolúcie.

No tentoraz skutočnej a iste nie nežnej...