Dara Rolins o domácom násilií! Najsilnejšia pieseň v kariére?
16 | 11 | 2019 I František Németh

Dara Rolins (46) tento rok vydala už v poradí štvrtý motivačný diár. Speváčka každoročne vydáva vlastný kalendár plný citátov a motivačných múdrostí. Teraz sa rozhodla prehovoriť k verejnosti aj prostredníctvom piesne, v ktorej upozorňuje na domáce násilie.


Speváčka si počas svojho života prešla kadečím. Má za sebou niekoľko ťažkých životných rán, ale stále sa snaží myslieť pozitívne a ísť ďalej. K tomu sa snaží viesť aj svojich priaznivcov pomocou svojho diára. "Nie som povrchný človek a nechcem sa len tak kĺzať po povrchu a v podstate ma to rozčuľuje u ľudí, ktorí tak žijú. Zaoberám sa radosťami aj starosťami, nielen svojej rodiny, ale aj ostatných ľudí, "povedala Rolins v rozhovore pre magazín Blesk pre ženy.



A práve na trápenie svojich kamarátok sa Rolins rozhodla upozorniť jednou zo svojich piesní. "Nahrala som na albume pesničku, ktorá primárne nemala byť tým, čo je, to všetko vzniklo neskôr, kedy sa s ňou prepojila problematika domáceho násilia. Tá problematika mi je blízka, pretože som to riešila aj s mojimi kamarátkami, ktorým sa také veci bohužiaľ dejú, "zverila sa speváčka.

Speváčka v piesni upozorňuje okrem iného na to, že obete domáceho násilia nemusia byť len ženy. "Rok potom, čo som napísala pesničku, sa mi ozvala ministerka spravodlivosti slovenskej republiky, že budú robiť kampaň, ktorá sa tejto problematiky týka, a chceli by použiť moju pieseň ako nosný song," povedala v rozhovore Rolins.

Dara Rolins priznala problém: Sama to nezvládnem!
Speváčka je určite vzornou mamičkou dvanásťročnej Laury. No napriek tomu, ale musí niekto zarábať a tak je častokrát žiadaná umelkyňa dlhší čas na cestách. A tak logicky požiadala o pomoc s chodom domácnosti a starostlivosťou o svoj najmilovanejší... Čítať ďalej
22 | 10 | 2019 | Ján Prokop