Hongkongskí demonštranti zbili ženu kovovými tyčami (BRUTÁLNE VIDEO)
14 | 11 | 2019 I Marek Molnár

Znepokojujúce zábery z Hongkongu ukazujú, ako je žena obklopená a zbitá maskovanými demonštrantmi. 


Útok bol údajne vyvolaný kvôli politickej nezhode medzi ženou a skupinou ozbrojených demonštrantov. Videozáznam ukazuje, že žena sa snaží odísť z konfliktu, avšak jeden z útočníkov ju hodí na zem.

Ďalší muž ju udrie kovovou tyčou do hlavy. Žena následne sedí na chodníku, kde jej novinárka pomáha vstať, zatiaľ čo jej steká krv po tvári. Napadnutá žena sa pokúša opustiť toto miesto, ale demonštranti ju dobehnú a znova ju začnú biť so svojimi tyčami.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy.



Pondelkové video bolo zväčša ignorované mainstreamovými médiami, zatiaľ čo niektorí komentátori trvajú na tom, že videu chýba poriadny kontext.

V pondelok sa v Hongkongu stal aj podobne nehumánny incident, keď skupina demonštrantov hodila muža do horľavej kvapaliny a zapálila ho. Hongkonský generálny riaditeľ Carrie Lam prisľúbil obnoviť poriadok na poloautonómnom území a označil násilných demonštrantov za „nepriateľov ľudu“, ktorí „neúnavne ničia našu spoločnosť“.

Učiteľka bola zatknutá potom, čo dobila svojho študenta (BRUTÁLNE VIDEO)
Náhradná učiteľka na strednej škole v americkom meste Kyle v štáte Texas bola obvinená z prehnaného útoku potom, čo dobila 15-ročného študenta. Učiteľka bola samozrejme prepustená zo svojho zamestnania. Čítať ďalej
09 | 11 | 2019 | Marek Molnár