Miro Žbirka má zdravotné problémy! Je pravda to čo sa hovorí?
06 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Slávny slovenský spevák Miro Žbirka má údajne rovnakú chorobu, ktorou trpel Karel Gott. Podľa magazínu Sedmička sa táto informácia šíri už nejakú dobu.


Miro Žbirka netrpí leukémiou. Hoci sa táto informácia údajne šíri, nie je pravdivá. Jeho manželka ale priznala, že zdravý nie je.

"Neviem, kde ste sa to dozvedeli a od koho. Práve ideme do Bratislavy a zastavili sme sa na benzínke. To je úplná blbosť!" povedala magazínu.

Následne ale priznala, že sa z nejakej choroby lieči. "Áno, je chorý. Lieči sa. Nebudem vám oznamovať žiadne jeho diagnózy a ani neviem, kto vám to povedal, ale to, čo hovoríte vy, je veľmi nepresná informácia," dodala.

Čím presne trpí ale magazínu nepovedala. "Má problémy s imunitou. Už to má dlhodobo, asi päť rokov. Nie je to nič nového. Musí byť na seba opatrný. Lieči sa u pána profesora, ale naozaj na úplne niečo iné ako leukémia," vysvetlila Katarína.

Dominiku Gottovú čaka "Boj o peniaze" aj napriek tomu že to ma vopred prehraté!
Dominika Gottová (46) rozbehla pravdepodobne márny boj. Nielenže chce zabojovať o dedičstvo po otcovi potom, čo pred rokmi podpísala dohodu o tom, že zinkasuje 100 tisíc euro a tým sa vzdá dedičstva, ale k bitke prizvala právničku pre... Čítať ďalej
06 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová