Dominiku Gottovú čaka "Boj o peniaze" aj napriek tomu že to ma vopred prehraté!
06 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Dominika Gottová (46) rozbehla pravdepodobne márny boj. Nielenže chce zabojovať o dedičstvo po otcovi potom, čo pred rokmi podpísala dohodu o tom, že zinkasuje 100 tisíc euro a tým sa vzdá dedičstva, ale k bitke prizvala právničku pre chudobných!


Manžel Timo Tolkki (53) zohnal Dominike Gottovej právničku ex offo, ktorá zastupuje občanov, ktorí si nemôžu dovoliť drahé právne služby. Kvôli tomu je teraz Dominika v kŕči, pretože sa obáva, že právnička od štátu, nebude mať dostatok skúseností a ona tak kvôli nej boj o dedičstvo prehrá.

"Ja to samozrejme nevzdávam vopred, ale uvidíme, ako to pôjde! Mám strach, či je to dobrá voľba, či je tento postup správny, "povedala Blesku Gottova († 80) najstaršia dcéra. Kameňom úrazu ale bude pravdepodobne ona skutočnosť, že Dominika kedysi prevzala od otca pred zrakmi notára a právnikov 100 tisíc euro, teda zhruba 2,6 milióna korún, s tým, že sa tak vzdáva nároku dediť. Pre Gottovou to tak moc sľubne nevyzerá.

Dominika Gottová ma problémy vo vzťahu. Jej manžel sa chce súdiť o milióny z dedičstva!
Dcéra nedávno zosnulého speváka Karla Gotta Dominika (46) priznala, že jej manželstvo prechádza krízou. Fínsky hudobník Timo Tolkki (53) naviac prehlasuje, že sa chce s manželkou speváka Ivanou Gottovou súdiť o dedičstve. Dominika to však... Čítať ďalej
18 | 10 | 2019 | Ján Prokop