Fanúšikovia kráľovskej rodiny v očakávaní: Ďalší potomok? Stávkové kancelárie majú jasno
21 | 10 | 2019 I Ján Prokop

V britskej kráľovskej rodine sa v posledných rokoch so svadbami a potomkami doslova roztrhlo vrece. Preto už fanúšikovia kráľovskej rodiny dychtivo očakávajú, kto ďalší ohlási, že je v radostnom očakávaní. Koho tipujú?


Princezná Eugenie , ktorá mala svadbu v uplynulom roku, vojvodkyňa Kate, zasnúbená princezná Beatrice, alebo vojvodkyňa Meghan? Všetky ženy sú v hre, a všetky vraj po deťoch ešte len túžia. Radostná správa z paláca tak môže zaznieť prakticky kedykoľvek.

Stávkové kancelárie potom majú podľa webu Žena.sk jasnú favoritku. Je jej dcéra princa Andrewa, Eugenie. Ich vysvetlením je pre tento odhad, že v kráľovskej rodine je pomerne bežné, že sa rok od svadby podarí počať nasledovník. Z toho dôvodu má princezná už načase.

V roku 2020 sa tiež očakáva štvrté tehotenstvo manželky princa Williama, zároveň druhé tehotenstvo vojvodkyni Meghan. Podľa pravidiel by Meghan nemala zatieniť vyššie postavenú Kate. Bude preto zaujímavé sledovať načasovanie.

Vojvodkyňa Meghan prehovorila otvorene o ťažkom živote v kráľovstve. Neubránila sa ani slzám!
Nedávno sa na verejnosti dojal princ Harry (34), teraz sa podobne v televíznom rozhovore zrútila aj jeho manželka, vojvodkyňa Meghan (38), keď prehovorila otvorene o tom, ako je pre ňu materstvo ruka v ruke so životom v kráľovskej rodine ťažké.... Čítať ďalej
20 | 10 | 2019 | Ján Prokop