Vojvodkyňa Meghan prehovorila otvorene o ťažkom živote v kráľovstve. Neubránila sa ani slzám!
20 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Nedávno sa na verejnosti dojal princ Harry (34), teraz sa podobne v televíznom rozhovore zrútila aj jeho manželka, vojvodkyňa Meghan (38), keď prehovorila otvorene o tom, ako je pre ňu materstvo ruka v ruke so životom v kráľovskej rodine ťažké. Informoval server metro.co.uk


Meghan a Harry sa síce už vrátili zo svojej oficiálnej cesty po Afrike, avšak v sobotu britské televízie odvysielali dokument o ich výprave. Zatiaľ z neho unikla len krátka ukážka z interview Toma Bradyho s vojvodkyňou Meghan. V ňom brunetka nečakane priznáva, ako veľmi ju zasiahli jej nedávne životné zmeny - svadba s princom, narodenie synčeka a starostlivosť o neho, to všetko pod dohľadom médií a fanúšikov. Viac info.

"Každá žena, obzvlášť keď je tehotná, je veľmi zraniteľná. Bolo to veľmi náročné. A potom máte bábätko a však viete," objasnila Američanka dojato a naznačila tak, že to pre ňu nebola žiadna prechádzka ružovým sadom. Novinár sa jej neskôr pýtal, aký vplyv mal veľký tlak vyvíjaný verejnosťou na psychické zdravie Meghan.

"Ďakujem za opýtanie. Moc ľudí sa ma nespýtalo, či som v poriadku, ale je to dosť skutočná záležitosť, ktorá sa odohráva v zákulisí, a ktorú si prežívam," uviedla a mala čo robiť, aby pri tých slovách udržala na uzde svoje emócie. V očiach sa jej leskli slzy, ktoré však vojvodkyňa zo Sussexu statočne zadržiavala.

Vojvodkyňa Meghan má už dosť príkazov kráľovského paláca! Jej projektom hovoria STOP!
Vojvodkyni Meghan začínajú liezť krkom príkazy kráľovského paláca, ktorý nemilosrdne vystaví stopku prakticky každému pracovnému projektu manželky princa Harryho. Bude pokračovať aspoň jej úspešný blog? Čítať ďalej
19 | 09 | 2019 | Ján Prokop


"Takže to pre Vás bolo naozaj náročné?"Uisťoval sa ešte Brady, či jej slová správne pochopil. Na to bývalá herečka odvetila už len jednoduchým "áno". Niet divu, pretože Meghan je často terčom kritiky za tie najmenšie veci. Dokonca už aj jej muž sa ju snažil v minulosti brániť.

Potom, čo ale teraz prehovorila ona sama, zdá sa, že má predsa len aj svojich fanúšikov. Krátko po rozhovore sa začal všade na twitteri objavovať hashtag #WeLoveYouMeghan (v preklade Milujeme ťa, Meghan), ako by sa všetci priaznivci kráľovskej rodiny spojili a ukázali vojvodkyni a mamičke päťmesačného chlapčeka Archieho, že na ňu myslia a podporujú ju.

Harry a Meghan poslali poriadny balík peňazí, ale v mene ich syna Archieho! Prečo tomu tak bolo?
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan majú v rámci britskej kráľovskej rodiny v popise práce hlavne charitatívnu činnosť. Rovnakým smerom bezpochyby povedú svojho syna Archieho, v mene ktorého urobili v minulých dňoch jednu pozoruhodnú vec. Čítať ďalej
23 | 09 | 2019 | Ján Prokop