Meghan terčom útokov! Jej blízky majú o ňu strach
30 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Britská vojvodkyňa Meghan sa už niekoľko mesiacov stáva terčom ostrých výpadov zo strany verejnosti aj médií. To si všímajú jej blízki, ktorí majú o vojvodkyňu strach!


Vojvodkyňa Meghan je kritizovaná prakticky za všetko. Pred niekoľkými mesiacmi to bola vojna s Kate Middleton , jej správanie k princovi Harrymu , míňanie peňazí daňových poplatníkov, pôrod doma, pokrytectvo, a tak ďalej.

Najvýraznejším zástancom vojvodkyni je americký hollywoodsky herec George Clooney, ktorý je blízkym priateľom princa Harryho a Meghan. Sám si už dlho všíma, ako britské médiá kritizujú vojvodkyňu prakticky za všetko. A už niekoľkokrát ho to nenechalo chladným.

Pred pár mesiacmi napríklad ostro vyhlásil, že môže skončiť ako princezná Diana! "Všetci Meghan prenasledujú. Je to žena v siedmom mesiaci tehotenstva a je prenasledovaná a zneužívaná, rovnako ako bola Diana. História sa opakuje. A všetci vieme, ako to vtedy dopadlo," uviedol pred pár herec.

Harry a Meghan: Naplánovaná pretvárka voči ľudom?
Briti majú Harryho a Meghan poriadne v zuboch, pretože peniaze od daňových poplatníkov rozhadzujú často krát úplne zbytočne. Aj preto sa pár zo Sussexu nečakane rozhodol zostúpiť k ľudu. Nie je to však celé len pretvárka? Čítať ďalej
28 | 08 | 2019 | Ján Prokop



Na svoje slová nadviazal aj potom, čo vojvodkyňa porodila. Opäť sa obrátil na novinárov s tým, že by mali Meghan dať pokoj. Podľa amerických médií uviedol, že dúfa, že na ňu novinári budú milší.

Nie je ale jediný, kto sa kráľovského páru zastáva. Potom, čo sa Harrymu a Meghan Briti doslova vysmiali za ich pokrytecké slová o ekológii, sa manželov zastal aj spevák Elton John. Aj jeho slová sa ale minuli účinkom. Kritika totiž nijako neustáva.

Tlaku zo strany verejnosti si je ale dobre vedomá aj sama Meghan. To by mal byť jeden z dôvodov, prečo sa rozhodla rodiť inde, v utajení a dieťa svetu neukázala hneď prvý deň. Vyjadrila sa dokonca, že ľutuje vojvodkyňu Kate za to, čo musela vždy len pár hodín po pôrode absolvovať.

Kritika z každej strany, Kate a William zasadili pod pásový úder. Meghan si z toho ťažkú hlavu nerobí!
Kritika princa Harryho a jeho americkej manželky Meghan kvôli súkromnými letom ďalej pokračuje, experti vrtajú do páru na každom kroku. Reakcia vojvodkyne ale pravdepodobne veľa ľudí zaskočí. Čítať ďalej
25 | 08 | 2019 | Ján Prokop





písali sm