Harry a Meghan: Naplánovaná pretvárka voči ľudom?
28 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Briti majú Harryho a Meghan poriadne v zuboch, pretože peniaze od daňových poplatníkov rozhadzujú často krát úplne zbytočne. Aj preto sa pár zo Sussexu nečakane rozhodol zostúpiť k ľudu. Nie je to však celé len pretvárka?


Princ Harry a jeho žena Meghan čelia v posledných dňoch intenzívnej kritike za to, že k cestovaniu na dovolenke využívajú služby súkromných lietadiel. Briti dokonca syna princa Charlesa prestali mať za ľudového princa. Lenže Harry s rodinou sa rozhodli vypáliť všetkým kuvikom rybník.

Podľa informácií britského denníka The Sun boli totižto cez víkend pristihnutí v dedinskej krčmičke The Rose & Crown v obci Winkfield v Berkshire, kde hlavný chod zákazníkov vyjde zhruba asi 15 libier. To pôsobilo v ostrom kontraste s nákladným a neekologickým spôsobom cestovania páru v predchádzajúcich dňoch.

Angelina Jolie musela údajne podstúpiť liečenie. Verejnosť aj blízky sú v ŠOKU!
Slávna hollywoodska herečka Angelina Jolie má údajne tak veľké problémy s príjmom potravy, že musela podstúpiť liečenie. Tvrdí to magazín NW, na jeho slovách ale niečo nesedí. Čítať ďalej
28 | 08 | 2019 | Ján Prokop



Denníku sa ozval 53-ročný podnikateľ, ktorý prítomnosť páru zo Sussexu v krčmičke zaznamenal. "Boli pri stole s osobnou sekretárkou. Meghan strážila Archieho , ktorý bol zlatý, nepočul som ho plakať ani raz za dobu, čo tam boli, "opísal svedok dianie na mieste.

Žiadny ďalší zákazník si vojvodu a vojvodkyňu paradoxne nevšimol. Zamestnanci samozrejme vedeli, o koho ide, ale nechávali si to pre seba. "Pôsobili na mňa, ako by tu už niekedy boli. Rozprávali sa ako normálny pár a smiali sa, "dodal podnikateľ, ktorý ocenil, že po nedávnych kontroverziách sa pár opäť priblížil bežným ľuďom.

Otázkou však je, či nešlo len o dobre načasovanú pretvárku. Experti totiž Harrymu a Meghan vyčítajú, že kráčajú od jednej PR katastrofy k druhej . Návšteva dedinskej krčmičky je naopak jasným zásahom do čierneho.

Kráľovná vyhovela žiadosti vlády o prerušenie parlamentnej schôdze
Britská kráľovná Alžbeta II. vyhovela žiadosti vlády o prerušenie rokovania parlamentu. Schôdzu prerušia medzi 9. až 12. septembrom, len niekoľko dní po tom, ako sa poslanci po letnej prestávke vrátia do práce a zároveň len niekoľko týždňov pred... Čítať ďalej
28 | 08 | 2019 | SITA