Katy Perry čelí mnohým obvineniam zo sexuálneho zneužívania, na rováši ma toho viac!
21 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Speváčke Katy Perry pridali posledne dni vrásky na tvári. Svetoznámej speváčke sa problémy takzvane kopia, na hlavu jej padá obvinenie za obvinením. Najskôr na ňu padlo obvinenie z plagiátorstva a najnovšie čelí obvineniam zo sexuálneho obťažovania.


Jeden z najväčších hitov Katy Perry Dark Horse len pred pár týždňami vyhlásili za plagiát, a to na základe jedného beatu. Škandál ešte ani nezatíchol a už má na krku nove obvinenie. Katy čelí obvineniam zo sexuálneho obťažovania a nie len z jedného.

Prvý podnet podal model z videoklipu Teenage Dream, ktorý uviedol, že speváčka ho mala sexuálne obťažovať v roku 2012. Jeho právny zástupcovia mu však nedovolili o tom hovoriť. Model to však očividne nevydržal a vysvitla informácia, že speváčka ho pri natáčaní videoklipu vášnivo a divoko bozkávala.

ŠOK: Karel Gott v opäť v nemocnici! Čo sa vlastne stalo?
Sotva to vyzeralo, že sa Karel Gott konečne dostal z najhoršieho, vyzerá to na ďalšie trápenie po doktoroch! Je to vážne, či bol slávik len na preventívnej kontrole? Čítať ďalej
20 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Ďalej vo svojom príspevku model na Instagrame píše, že keď ho raz Katy Perry pozvala na párty, mala mu na nej stiahnuť nohavice a všetkým hosťom ukázať jeho prirodzenie. Lenže tieto tvrdenia poprel hostiteľ párty a aj právnici speváčky. Tí tvrdia, že sa chce model menom Josh Kloss jednoducho dostať k sláve a peniazom.

Ku Joshovi sa však pridala aj ruská novinárka Tina Kandelaki, ktorá tvrdí, že sa ju Perry raz pokúsila pobozkať bez jej súhlasu. Musela s ňou bojovať a až keď po chvíli speváčka pochopila, že z toho nič nebude odišla. Speváčka bola pod vplyvom alkoholu a mala si ju údajne vybrať ako objekt, informuje o tom portál The Mix.

Epstein podpísal dva dni pred smrťou poslednú vôľu, zostal po ňom majetok vo výške 505-miliónov eur!
Americký finančník Jeffrey Epstein, ktorý na začiatku augusta spáchal vo väzení v New Yorku samovraždu obesením, podpísal dva dni pred smrťou poslednú vôľu. S odvolaním sa na súdne dokumenty o tom v utorok informovala server France24.com. Svoje... Čítať ďalej
20 | 08 | 2019 | Ján Prokop