ŠOK: Karel Gott v opäť v nemocnici! Čo sa vlastne stalo?
20 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Sotva to vyzeralo, že sa Karel Gott konečne dostal z najhoršieho, vyzerá to na ďalšie trápenie po doktoroch! Je to vážne, či bol slávik len na preventívnej kontrole?


Podlomené zdravie nedá fanúšikom Karla Gotta spávať. Čo príde nabudúce? Naposledy sa spevák liečil s akútnym zápalom pľúc. Vzhľadom k oslabenej imunite sú jeho zdravotné problémy bohužiaľ viac ako časté.

Keď už to vyzeralo, že sa Majster pomaly dostáva do formy, podľa denníka bol Expres.cz pristihnutý v pondelok v popoludňajších hodinách pred Všeobecnou fakultnou nemocnicou v Prahe na Karlovom námestí, ako vystupuje z auta. Z neho mu pomáhala manželka Ivana, ktorá sedela za volantom vozidla.

Spolu s Ivanou nechýbali ani obe ich dcéry Charlotte Ella a Nelly Sofia. Tie ale čakali v aute, zatiaľ čo Ivana išla s Karlom do vnútra nemocnice. Zhruba po hodine vyšla Gottová z budovy, avšak sama. To znamená, že slávik zostal vnútri ... Podľa slov Gottovej hovorkyne Anety Stolzovej môže byť národ v pokoji. Obľúbený spevák je na tom v súčasnosti lepšie a v nemocnici zotrvávať nemusí. "Pán Gott absolvoval v nemocnici pravidelné ambulantné vyšetrenie, hospitalizovaný nie je," prezradila pre Expres.cz Stolzová, čím dala fanúšikom nádej, že slávik bude v rámci možností zase zdravý a plný života.

Karel Gott sa rozplakal pred kamerami: Potrebujem svoju drogu, bez nej nemôžem fungovať!
Karel Gott dostal darček k nedávnym osemdesiatinám aj od nemeckej televízie MDR! Tá s ním totiž natočila nákladný dokument o jeho živote. Slávik sa v ňom pri putovaní po dôležitých miestach svojho života rozplakal a priznal, že bez spievania nemôže... Čítať ďalej
09 | 08 | 2019 | Ján Prokop