Drobný slovne útočí na Gottovu manželku: Ku Karlovi sa údajne správa ako k nesvojprávnemu.
04 | 07 | 2019 I František Németh

Z úst Milana Drobného vyšli útočné slová na manželku českého Slávika. Slávik na to Milanovi odpovedal, že sa mu z neho chce zvracať. Milan mu nato teraz odpísal od srdca v otvorenom liste.


,,Musel som si to najskôr premyslieť, tak som sa až teraz ku tejto téme vyjadril na svojich webovkách, " povedal pre denník blesk.cz Drobný. Nerobí vraj nič iné, než o čo ho Karel požiadal.

,,Hovoril mi, že ľudí ktorí sa mu podlizujú má okolo seba dosť a aby som mu vždy povedal, keď sa mi nebude niečo páčiť. Tak to teraz robím," zdôraznil Milan. Keby si mohli s Karlom vydiskutovať všetko medzi štyrmi očami, tak by k tejto situácii nemuselo dojsť, vraví.

Tomu údajne bráni Ivana Gottová. ,,Keď ma nedávno pozvala na Bertramku, aby som niečo nahovoril pre Karlovu pripravovanú knihu, sľúbila, že si ma natočí a potom nás nechá osamote. A myslíte, že to urobila? Strážila nás ako ostriež, aby sme si nič nepovedali, až do môjho odchodu!," prezradil spevák. ,,Nenechala nás osamote ani sekundu, ako keby bol Karol nesvojprávny!," dodal rozhorčený Drobný.

Oslava Gotta: Na konci sa mu podarilo všetkých rozplakať! Poznáme detaily
Mnohonásobný držiteľ ocenenia Zlatý Slavík Karel Gott s trojtýždňovým predstihom oslávil svoje 80. narodeniny. V pražskom Divadle Na Jezerce vydržal až do tretej ráno. Ešte pred odchodom sa mu však podarilo všetkých hostí... Čítať ďalej
25 | 06 | 2019 | Roman Suchý


Gottova hovorkyňa Aneta Stolzová nedávno pre médiá uviedla, že sa na ňom Drobný celý čas iba priživuje a že mu zakazuje prísť na predčasnú oslavu jeho 80. narodenín. ,,No a toto si predsa nenechám! Tá zo mňa urobila úplného hlupáka. Ja sa na Karlovi nepriživujem, nepovedal som, že ho Ivana tlčie...," rozhodol sa Drobný brániť.

Dodnes neverí, že o tejto SMS Karel vie a je si istý, že v tom má prsty iba Ivana. ,,Trafená hus ... A ďalej to poznáte! Jednoducho som sa rozhodol všetko vysvetliť. Ako to bolo na Bertramke pred pani Gottovou a ako sa všetko zmenilo s jej príchodom," vysvetlil Drobný, ktorý vo vyjadrení nazýva Ivanu Gottovú najlepšie platenou zdravotnou sestrou na svete, ktorá odmietla ďalej platiť vernú Gottovu gazdinú pani Jandovú, pretože 900 miliónov korún českých na bankovom účte je pre ňu očividne málo.

ŠOKUJÚCE: Gottova fotka z dovolenky odhalila tajomstvo!
Stará láska nehrdzavie? Český slávik z dovolenky na Sardínii prezradil, na akú ženu mal v minulosti zálusk. Mladý Karel Gott v deviatej triede mal oči len pre jednu ženu, svoju učiteľku ruštiny, ktorú nedávno pozval k sebe domov na... Čítať ďalej
02 | 07 | 2019 | František Németh


Pri vstupe do Bertramky nahradila pani Gottová všetkých Karlových blízkych svojou rodinou z Opavy. Vtedy som sa do toho zamiešal. Povedal som mu na rovinu, že pani Jandová aj Olda sú pomaly jeho rodina a bude tam mať veľa ľudí, ktorých tak dobre nepozná, hovorí Drobný.

Odpovedal, že pani Jandová bude mať väčší plat, ako keď bola u neho. Snažil som sa mu oponovať tým, že ona s ním nie je kvôli peniazom, ale má rada, keď môžu spolu raňajkovať, že má radosť z toho, ako mu chutia jej buchty, a podobne.

Keď som chcel konečne s Karlom hovoriť, prišla tá choroba. Bol dlhšie nedostupný, lebo Karel potreboval starostlivosť a keď sa jeho stav zlepšil, náhodne som sa mu dovolal až siedmeho decembra. Spoznal som, že je na tom už lepšie a nasledujúci deň som to oznámil novinám. Chvíľu nato som dostal varovanie že nemám informovať tlač, lebo na to sú iní ľudia, neskôr som zistil, že ten iný človek je práve Ivanina kamarátka.

Gazdiná Karla Gotta: Zrušil svoj sľub, vraj nemá peniaze. Kvôli Ivane ho už nikdy neuvidím!
Jaromíra Jandová pracovala v rodine Karla Gotta ako gazdiná takmer 40 rokov. Po smrti jeho mamy v roku 1977 ho považovala za akoby svojho tretieho syna. Cez to všetko chýbala medzi stovkami hostí, ktorí Karlovi gratulovali na jehooslave 80.... Čítať ďalej
28 | 06 | 2019 | Roman Suchý