MIMORIADNA SPRÁVA: Zsuzsová mala pre Kočnera získať intímne fotky Andreja Danka
01 | 07 | 2019 I Martin Sničovský

Bezpečnostný analytik Radovan Bránik na svojom webe uverejnil článok o aktivitách Aleny Zsuzovej. Jedna z nich sa dotýka priamo aj predsedu parlamentu a šéfa SNS Andreja Danka.


Celý článok nájdete na tejto webovej adrese. Ku koncu článku sa čitateľ dostane k zaujímavej informácii. Bránik sa k situácii vyjadruje tak, že je čiastočne zadokumentovaná "v oficiálnych spravodajských a policajných evidenciách".

[0]=68.ARCRa5LxzkkzNhyDY7tP3yHjoDW8eGTX3PhmpAmnkMpWkabmw1E_73s-am9IEAQIcc1Q6qYv9Y4J6hnQeJhgACbsR7ISDCjayAMshyOtE_O0aZ7X3mwJwJZuDd28u_GNfwiWm8u6CMonYPXDKbk2FSVkEI-vog4xInD7qHqg8ZmObTbkbspyJxk-rcY4WXgPKGYL7tm9fZJU_9hqV8H6ynn8rLgQsmEJ9lUTlfeGFWX_BH8pGEomD8TzZtGHBH4EFa-ZDfBn5BNmsLzNxZzAUCOIrKTEazWasP-CrzIID9jaTiQa1wFxVevw__ktrmf6qclHECRuKIDzFO_FJnnmfMnckAqx3fzk5U-PORWJqO59pGgaMeiKTOmK&__tn__=H-R

Ako uviedol už skôr v článku, Zsuzová pracovala v minulosti pre Slovenskú informačnú službu. Okolo roku 2012 sa zoznámila s Mariánom Kočnerom, s ktorým následne spolupracovala. Zsuzová mala úlohu "volavky zabezpečujúcej zber kompromitujúcich materiálov na politikov, predstaviteľov justície, orgánov činných v trestnom konaní, podnikateľov, vysokých štátnych úradníkov, ľudí z tretieho sektora a novinárov," uvádza Bránik na svojom webe. Kočner sa mal "svojimi úlovkami" chváliť známym.

SIS: Slovenským občanom hrozili teroristické útoky, toto sú najrizikovejšie oblasti
Odtajnená časť Správy o činnosti SIS za rok 2018 odhaľuje, na ktorých miestach slovenskí občania čelia najvyššej teroristickej hrozbe. Čítať ďalej
01 | 07 | 2019 | Peter Králik/TASR


No a dostávame sa k jadru veci. Andrej Danko doteraz popiera komunikáciu s Alenou Zsuzovou, no Bránikov článok odhaľuje verejnosti nové informácie.

"Potom, ako od neho po predchádzajúcej textovej výmene so sexuálnym podtónom získala fotografie jeho intímnych partií, KOČNER sa touto minimalistickou trofejou s nadšením pochválil viacerým vrcholným predstaviteľom Penty. Tento jeho krok mal však nečakaný efekt: AndrejDANKO náhle, nečakane a navždy prerušil so ZSUZSOVOU akýkoľvek kontakt a keď KOČNER usúdil, že ho pred volavkou zrejme varovali práve ľudia z Penty, so sebe vlastným temperamentom sa u nich zúrivo a agresívne dožadoval “odškodného” 30 tisíc Eur," uvádza Bránik.

Pravdivosť tejto informácie sa aktuálne nedá overiť, teda aspoň nie s informáciami dostupnými pre verejnosť. Čas ukáže, kde leží pravda.

Jana Teleki: Kiskov Hattas a lži jeho marketingového mága. Naozaj ZA ĽUDÍ?!
30 | 06 | 2019 | Jana Teleki