VIDEO: Pod turistkou praskla sklenená vyhliadka chicagského mrakodrapu
24 | 06 | 2019 I Roman Suchý

Mrakodrap, ktorý má 442 metrov a nachádza sa v meste Chicago v Illinois, pripravil pre jednu z návštevníčok desivý zážitok. Presklenná vyhliadka, ktorá je umiestnená na 103. poschodí budovy, praskla priamo pod nohami jednej z návštevníčok. Stalo sa tak už druhýkrát v priebehu posledných piatich rokov. Počas nehody sa našťastie nikomu nič nestalo.


Turisti, ktorí si boli pozrieť Illinoiskú metropolu z výšky, sa minulý pondelok stali svedkami hrozivo vyzerajúcej udalosti. V mrakodrape Willis Tower náhodne popraskalo sklo, po ktorom išla jedna z návštevníčok.

Budova je najvyšším mrakodrapom Chicaga a je druhá najvyššia v Spojených štátoch. Na mieste stojí od roku 1973. Keď pred piatimi rokmi došlo k podobnej udalosti, statik následne konštatoval, že sklenené vyhliadky pozdĺž budovy sú bezpečné. Teraz zrejme dôjde k novému preskúmaniu týchto atrakcií.

Bývalý poslanec za KDH skončil na polícii. Pristihli ho, ako šoféroval opitý
Exposlanec Peter Muránsky skončil v policajnej cele. Bývalý politik šoféroval pod vplyvom alkoholu. Keďže išlo o viac ako jedno promile, odviezli ho rovno na oddelenie, informujú noviny.sk. Čítať ďalej
24 | 06 | 2019 | Roman Suchý


Jedna z turistiek zrovna stála na sklenenej vyhliadke, keď sklo pod ňou začalo praskať. Desivá udalosť je zachytená na videu, ktoré odvysielali spravodajské relácie niekoľkých amerických televízií.