Bývalý poslanec za KDH skončil na polícii. Pristihli ho, ako šoféroval opitý
24 | 06 | 2019 I Roman Suchý

Exposlanec Peter Muránsky skončil v policajnej cele. Bývalý politik šoféroval pod vplyvom alkoholu. Keďže išlo o viac ako jedno promile, odviezli ho rovno na oddelenie, informujú noviny.sk.


Skoro ráno počas bežnej cestnej kontroly zastavila hliadka osobné auto, v ktorom sedel bývalý poslanec Národnej rady za KDH Peter Muránsky. Bol na ceste v obci Tajov smerom na Králiky. Exposlanec bol vyzvaný na dychovú skúšku, ktorej výsledok bol pozitívny. Podľa polície išlo o hodnotu 1,21 promile. Ďalej tak už v jazde pokračovať nemohol.

ANALÝZA: Očakávaný plat absolventov prekonal hranicu 1000 eur
Mzdové očakávania absolventov rastú rýchlym tempom. Vyplýva to z analýzy portálu Profesia.sk. Mladí uchádzači zjavne využívajú situáciu na trhu práce, keď pri zvýšenom počte pracovných ponúk majú často nižšiu konkurenciu. Až 65 eur je rozdiel... Čítať ďalej
24 | 06 | 2019 | TASR


Auto zostalo zaparkované pri krajnici a Muránskeho policajti odviedli najskôr na vyšetrenie do nemocnice a následne na policajné oddelenie. Za jazdu pod vplyvom alkoholu ho vyšetrovateľ obvinil z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. O treste budú rozhodovať v konaní.