KRIMI: Opitý vodič narazil do plotu, nafúkal cez tri promile!
18 | 06 | 2019 I TASR

Obvineniu z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky čelí 48-ročný muž z okresu Partizánske. Ten 16. júna ráno narazil so svojím vozidlom Škoda Fabia do oplotenia rodinného domu vo Veľkých Uherciach (okres Partizánske), pričom bol pod vplyvom alkoholu. Informoval o tom v utorok TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.


"Obvinený vodič jazdil 16. júna asi o 8.10 h na aute Škoda Fabia po miestnej komunikácii v obci Veľké Uherce. Dostatočne a plne sa nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, následkom čoho s vozidlom prešiel vpravo mimo cestu, kde narazil do oplotenia rodinného domu. Z miesta dopravnej nehody odišiel a v jazde pokračoval ďalej po miestnej komunikácii," opísal Kudlička.

MIMORIADNA SPRÁVA: Remišová opúšťa OĽaNO, spolu s ňou odchádzajú aj ďalší štyria poslanci
Poslankyňa Veronika Remišová spolu s ďalšími poslancami opúšťa OĽaNO, informuje Denník N. Čítať ďalej
18 | 06 | 2019 | Roman Suchý


Vodič sa podľa neho podrobil dychovej skúške, pričom nafúkal 1,45  mg/l (3,02 promile) alkoholu. "Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. Celkovú škodu vyčíslili na približne 700 eur. Nezodpovednému vodičovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na jeden rok," dodal.