Rytmus nechodí v noci po uhorky. Poznáme ďalšie detaily očakávaného pôrodu Jasminy Alagič!
30 | 05 | 2019 I Aneta Leitmanová

Čo sa týkalo tehotenstva, to bolo pre Jasminu Alagic skôr tabu.Nedávno sa však o svojom požehnanom stave podrobne rozpísala. Termín pôrodu síce fanúšikom neprezradila, no zašla až do najmenších detaiov.


Jasmina Alagic má za sebou nádherné obdobie, počas ktorého sa vydala za rappera Rytmusa, s ktorým vzápätí vyrazila na rozprávkové medové týždne do Paríža. To skutočne najkrajšie ju však čaká už onedlho - na svet má totiž priviesť prvého potomka. Aj preto sa rozhodla odpovedať na nekonečné otázky od jej fanúšikov.

"Dva v jednom sa nám začína pomaličky krátiť," naznačila na úvod. Následne začala vysvetľovať, prečo sa rozhodla k tejto téme vyjadriť, keď si doteraz radšej všetko nechávala pre seba.

Čínske obchodovanie s ľuďmi: zneužívanie kresťanských dievčat v Pakistane
Predané ženy a dievčatá sú zvyčajne väznené v jednej miestnosti a opakovane znásilňované, aby rýchlo otehotneli a poskytli rodine vytúžené dieťa. Po pôrode je im v niektorých prípadoch dovolené vrátiť sa späť domov, no sú prinútené vzdať sa svojich... Čítať ďalej
30 | 05 | 2019 | Roman Suchý


"Po dnešných storkách, kde som hovorila o tehotenstve, mi prišlo veľmi veľa správ. Síce viem, že na ne nemusím odpovedať, ale nechcem byť ignorantkou, ktorá v tomto smere nič nepovie, tak Vám všetkým hromadne odpoviem aspoň na tie najčastejšie otázky," napísala na svoj Instagram.

Nasledoval zoznam vecí, ktoré si Jasmina odškrtávala. Moderátorke údajne vôbec nebolo zle a dobre sa jej spí. Tehotenstvo označila za krásne obdobie. "Neupozorňuje na tehotenstvo 30x za deň, ani si nemyslím, že teraz potrebujem viac pozornosti, pretože som tehotná," uviedla.

Reč prišla aj na iné zaujímavosti. Fanúšikov zaujímali nevyhnutné tehotenské chute tejto balkánskej krásky. "Nepreháňam svojho muža o 3 ráno, pretože chcem uhorky s čokoládou, pretože ich v skratke nechcem. Chcem len čokoládu 24/7, ktorú mám vždy vo špajzi," prezradila Jasmina, ktorá sa s Rytmusom na bábätko už veľmi teší.