Jiřina Bohdalová: Svet je chorý. Máme niekoľko pohlaví, MeToo, je to proti zdravému rozumu
12 | 06 | 2021 I Peter Sulek
Ikonická česká herečka a čerstvá devätdesiatnička Jiřina Bohdalová v relácii Prostor X hovorila aj o stave súčasného sveta. Poukázala na problémy dnešnej spoločnosti. Podľa nej je svet chorý a niekoľko pohlaví považuje za blbosť, ktorú šíria ľudia bez mozgu.

"Celý svet je chorý, nie sme chorí len my. A nehovorím o covide, ale všeobecne. Svet je chorý. Máme niekoľko pohlaví, hnutie MeToo a neviem čo ešte. Veď je to príšerné, je to proti zdravému rozumu. Nech si to myslia pre seba, ale nech to nehlásajú tieto hlúposti. Nemajú čo robiť, príliš dobre sa im darí za nič. To by sa malo zmeniť. Veď je to blbosť (čo hlásajú). Ja si myslím, že nemajú mozog. Alebo to robia schválne, koľko vydržíme?"

Nehoráznosť! Brusel chce prikázať plošné uznávanie LGBT adopcií v celej EÚ
Nová iniciatíva Európskej komisie smeruje k príkazu plošného uznávania LGBT adopcií aj v členských štátoch, ktoré s tým nesúhlasia. Ak iniciatíva uspeje, prinesie obmedzenie právomocí národných štátov, ohrozí dôstojnosť malých detí a zničí tradičné... Čítať ďalej
11 | 05 | 2021 | Peter Sulek

Ľudia už nedržia spolu

Herečka prednedávnom oslávila 90. narodeniny. Na Pražskom hrade jej blahoželal aj prezident Miloš Zeman, ktorého obdivuje pre jeho intelekt, so správaním je to však vraj o niečo horšie.

Vyznala sa, že by v živote nič nechcela meniť a nič neľutuje. Prekáža jej hašterivosť spoločnosti a politikov.

Na premiérovi Andrejovi Babišovi oceňuje, že je dobrý obchodník a dokázal si zarobiť. Kritizuje, akým spôsobom sa dnes na politikov vyťahujú kauzy z minulosti.

V minulom režime podľa nej ľudia držali viac spolu. A práve to nám dnes chýba aj v boji proti covidu. Nepáči sa jej, ako sa spoločnosť mení a k čomu smeruje.



Celý rozhovor si môžete pozrieť TU.

LGBT teror. Študentku za názor, že transsexuál nie je žena, možno vylúčia zo štúdia
Študentku Lisu Keoghovú, matku dvoch detí, ktorá študuje právo v predposlednom ročníku na University Abertay, vyšetruje vedenie školy kvôli otvoreným vyjadreniam. Čítať ďalej
16 | 05 | 2021 | Peter Sulek