Nehoráznosť! Brusel chce prikázať plošné uznávanie LGBT adopcií v celej EÚ
11 | 05 | 2021 I Peter Sulek

Nová iniciatíva Európskej komisie smeruje k príkazu plošného uznávania LGBT adopcií aj v členských štátoch, ktoré s tým nesúhlasia. Ak iniciatíva uspeje, prinesie obmedzenie právomocí národných štátov, ohrozí dôstojnosť malých detí a zničí tradičné hodnoty.


O iniciatíve informovali stránky Dúhové rodiny a denník Štandard.
One time dúhové manželstvo

Denník si všimol a upozornil na skutočnosť využitia tzv. Overtonovho okna. Inak povedané denník upozornil na použitie salámovej metódy, keď Európsky súdny dvor najprv v roku 2018 rozhodol, že Rumunsko musí uznať právo Američana Hamiltona na trvalý pobyt v Rumunsku, pretože Rumun Coman a Američan Hamilton boli zosobášení v Belgicku. Rumunsko sobáše osôb rovnakého pohlavia nepozná.

Európsky súdny dvor teda zaviedol do praxe princíp, že ak bolo manželstvo homosexuálov, prípadne iných LGBT osôb, uznané v jednej členskej krajine Európskej únie, musí byť uznané aj v druhom členskom štáte.

Presadzuje ministerstvo na školách LGBTI ideológiu? Varuje Aliancia za rodinu
„Ministerstvo školstva riadené ministrom za SaS presadzuje, aby bola škola povinná zmeniť pôvodné skutočné údaje naznačujúce pohlavie v nimi vydaných dokladoch o vzdelaní pre transexuálov,“ tvrdí Aliancia za rodinu. Iniciujú preto petíciu, ktorá to... Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Petra Demková

Next time dúhové rodičovstvo

To by sme teda mali a môžeme sa posunúť o krok ďalej, povedali si asi v Bruseli. Po homomanželstvách EÚ pripravuje už spomínanú iniciatívu, podľa ktorej by rodičovstvo uznané v jednom členskom štáte musel uznať aj zvyšok členských krajín aj napriek tomu, že väčšinové obyvateľstvo v danej krajine podobné zvrátenosti odmieta. Podľa portálu by teda išlo o akési európske osvedčenie o rodičovstve. Asi do páru s očkovacím pasom.

Portál ďalej uvádza, že síce sa v iniciatíve explicitne nespomínajú rodičovstvo a adopcie homosexuálnych párov, dúhové organizácie však signál z Bruselu zachytili a s patričnou dávkou radosti správne interpretovali.

Murín o západnom gender šialenstve: „Americký kreténik chce zrušiť slovo mama“
Spisovateľ Gusto Murín sa opäť rozohnil. Reaguje na článok z týždenníka Plus 7 dní o americkej univerzite, kde pristúpilo vedenie v rámci gender ideológie k obmedzeniu používania slov mama a otec. Podľa niektorých „expertov“ je totiž existencia... Čítať ďalej
12 | 04 | 2021 | Petra Demková

Rozžeravené mimovládky

„Vítame iniciatívu komisie, ktorej cieľom je riešenie dlhodobého problému chýbajúcej istoty dúhových rodín pri pohybe v rámci Európskej únie,“ uviedlo občianske združenie Dúhové rodiny odkazujúc na šéfku eurokomisie Ursulu von der Leyenovú, podľa ktorej „ak ste rodičom v jednej krajine, tak ste rodičom v každej krajine“.

Status Dúhových rodín na Facebooku zdieľala aj ďalšia z iniciatívy Bruselu do červena rozžeravená LGBT mimovládka, Iniciatíva Inakosť. „Prekročenie hranice nesmie deti oberať o rodičov,“ konštatovala a vyzvala na verejnú podporu potenciálnej legislatíve.

Putin nepovolí homosexuálne sobáše, pokiaľ bude hlavou štátu!
Ruský prezident Vladimir Putin dal dnes najavo, že nepovolí v Rusku sobáše párov rovnakého pohlavia, dokiaľ bude šéfom štátu. "Zopakujem ešte raz, že pokiaľ budem prezidentom, u nás nebude žiadny rodič č.1 a rodič č.2. Budú otec a mama," zdôraznil... Čítať ďalej
14 | 02 | 2020 | Žaneta Hurbanová