Igor Matovič opäť predviedol, že mu vôbec nie sú cudzie maniere papaláša
30 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi. Staré rímske príslovie určite platí aj na ministra financií Igora Matoviča. Aj on vodu káže a víno pije. Ukázal, že maniere papaláša mu vôbec nie sú proti srsti.


Vlani v auguste bol Igor Matovič ešte ako premiér na svadbe predsedu poslaneckého klubu OĽaNO Michala Šipoša. Pravá východniarska svadba sa konala za prítomnosti asi 150 hostí, pritom takmer nikto z nich nemal na tvári rúško. Igor Matovič najnovšie v statuse zverejnil fotografiu, ktorá zachytáva akciu, kde opäť nikto nemá na dýchacích cestách rúško.


Tentokrát to nebola až taká hromadná akcia ako vlani v októbri, lenže... Teraz bol zrejme na prvom svätom prijímaní u svojho bratranca a župana Trnavského samosprávneho kraja Jozefa Viskupiča. A ako ukazuje ním zverejnená fotografia na sociálnej sieti, opäť tam nikto nemá rúško. Áno, vyznelo by to hlúpo, keby počas takejto mimoriadnej chvíle mali na tvárach rúška, lenže... A opäť sme na začiatku. Čo nie je dovolená volovi, to je dovolené bohovi.

Krajčího mrzí, že Matovič bol na svadbe bez rúška
Nedávne svadby v politických kruhoch sa stretli s nevôľou ľudí i ministra zdravotníctva. Vodu kážu, víno pijú, myslia si niektorí komentujúci na sociálnych sieťach. Čítať ďalej
02 | 09 | 2020 | Natália Sollárová