Od rána do večera nás klamú. My nie sme žiadni extrémisti, hnevá sa Blaha (VIDEO)
19 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Strana Smer-SD a jej predstavitelia sa dostali v poslednom čase pod ostrú paľbu kritiky nielen súčasnej koalície, ale aj niektorých médií. A práve na túto kritiku sa zameral Ľuboš Blaha. Vyvracia očierňovanie a tvrdí, že všetko je inak.


Ľuboš Blaha je známy ako jeden z najväčších kritikov súčasnej koalície. Teraz sa však s statuse aj v priloženom videu musí brániť. A nielen on sám, ale aj celú stranu Smer-SD. Mediálnu kritiku považuje za neoprávnenú. Ako to v skutočnosti je, vysvetľuje vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti.
Chceme, aby dostali podporu aj poctivo pracujúce rodiny

Blaha tvrdí, že sú to práve médiá, ktoré z nich robia extrémistov iba preto, že hovoria pravdu a chcú spravodlivosť

„Keď sme vyhlásili, že chceme štátnu pomoc pre všetky deti na Slovensku, a nielen pre tých, čo spadajú pod hmotnú núdzu, obvinili nás, že útočíme na Rómov. My pritom na rómsku menšinu nijako neútočíme, ale iba chceme, aby štátnu pomoc dostali aj Slováci. Áno, aj bežná slovenská rodina, ktorá tvrdo pracuje a kvôli pandémii prišla o všetko. Prečo takáto rodina nedostane nič, ale rodina, ktorá žije na dávkach dostane od Krajniaka 333 eur. Prečo takáto nespravodlivosť? Prečo nedáme peniaze všetkých rodinám?“ pýta sa podpredseda Smeru-SD.

Keď je Remišová v telke, je to normálne lepšie než Prci, prci, prcičky, smeje sa Blaha
Podpredseda Smeru-SD sa v ostatnom čase pustil do komentovania a hodnotenia takmer všetkého a takmer všetkých. Pozornosti jeho „sokolieho oka“ opäť neunikla ani predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. Prirodzene, opäť sa nevyhla ani... Čítať ďalej
16 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Pretláča sa tu agenda, ktorá nám je cudzia. Toto je krivda, ktorú cítia Slováci

„Poviete to, a vraj ste rasista, vraj ste proti Rómom a šírite nenávisť. Milé médiá, to nie my, ale vláda šíri nenávisť. Ak štátnu pomoc dostanú jedni a druhí nie, tak to spontánne vedie k pocitu krivdy u väčšiny Slovákov,“ dodáva Blaha.

Vzápätí „prepína“ na iný problém. „Krivo nás obviňujú aj z toho, že šírime nenávisť aj voči gayom. Dovolili sme si totiž povedať, že ministerka Kolíková posiela státisíce na projekty ako sú Teplá vlna či Inakosť. My však neútočíme na gayov, my sa pýtame, prečo táto vláda nedá peniaze na Slovenský zväz protifašistických bojovníkov alebo na Maticu Slovenskú. Prečo nechávame vyhladovať naše národné a historické tradície a podporujeme len liberálne slniečkárske mimovládky. Pretláča sa tu agenda, ktorá je našej spoločnosti cudzia. Toto je krivda, ktorú cítia Slováci,“ konštatuje vo vide Ľuboš Blaha.

Blaha: Prezidentka Zuzana Čaputová sa do našich dejín navždy zapíše ako zradca národa
Prezidentka Zuzana Čaputová už oznámila, že počet ľudí podpísaných pod žiadosťou o vyhlásenie referenda je dostatočný, ale ona sa chce ešte obrátiť na Ústavný súd. A práve toto zarezonovalo najviac u opozície, ktorá zber podpisov organizovala.... Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Podhubie nenávisti vytvára vláda podporou teplých vĺn

„Nie sme to my, kto šíri nenávisť. Podhubie vytvára liberálna vláda, ktorá leje peniaze teplým vlnám, ale diskriminuje väčšinu Slovákov. To isté platí o ženách. Ak kritizujete prezidentku Čaputovú, tak vraj útočíte na ženy. Ak kritizujete pani Baťovú či Nicholsonovú, je to útok na svetové ženstvo. Ale keď liberálna kaviareň hejtovala Vieru Tomanovú, že vyzerá ako IT mimozemšťan, tak to bolo šarmantné gesto našich progresívnych rytierov. Sú falošní až to bolí. Kritika političiek za ich názory nie je útokom na ženy,“ bráni podpredseda Smeru-SD seba aj svojich straníkov a opäť mení tému.

Spomeňte si, ako nás nálepkovali, keď išlo o očkovanie. Upozorňovali sme, že očkovanie musí byť dobrovoľné a vystríhali sme pred vedľajšími účinkami AstraZenecy. Hneď sme boli antivaxeri, extrémisti, zloduchovia,“ spomína na ďalší útok Blaha.


Sme ľavičiari, sme vlastenci a stojíme na strane ľudí. A to nie je zločin

„Odrazu na AstraZenecu zomrela nevinná žena a sú to oni sami, kto zastavil očkovanie. Pritom sme mali celý čas pravdu. A úplná perlička na záver. Robili z nás islamofóbof a rasistov. Vraj keď tu nechceme mať ucelené moslimské komunity, tak sme tí najhorší na svete. Ale keď Izrael vraždí palestínske deti, tak celá liberálna kaviareň tlieska v stoji. Ale sme to my, kto volá po mierovom riešení sporu na blízkom východe,“ hovorí vo videu Ľuboš Blaha.

Na úplný záver záver dodáva: „Od rána do večera nás klamú. Nie sme žiadni extrémisti. Sme ľavičiari, sme vlastenci a stojíme na strane ľudí. To je naše jediné previnenie. Neumlčia nás a neurobia z nás extrémistov. Sme úplne bežní Slováci. Používame zdravý rozum a voláme po spravodlivosti. A to nie je zločin.“

Keby sa tu vedľajšie účinky vakcín tak fatálne nezľahčovali, 47-ročná žena mohla žiť, hnevá sa Blaha
Už aj Slovensko má prvý prípad keď po očkovaní vakcínou AstrtaZeneca zomrel človek. Žene sa po vakcinácii vytvorili krvné zrazeniny, ktoré sa jej stali osudnými. Na túto smutnú udalosť reaguje aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik