Keby sa tu vedľajšie účinky vakcín tak fatálne nezľahčovali, 47-ročná žena mohla žiť, hnevá sa Blaha
08 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Už aj Slovensko má prvý prípad keď po očkovaní vakcínou AstrtaZeneca zomrel človek. Žene sa po vakcinácii vytvorili krvné zrazeniny, ktoré sa jej stali osudnými. Na túto smutnú udalosť reaguje aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.


Smrť 47-ročnej ženy rozhodne nie je dobrou reklamou na očkovanie vakcínou AstraZeneca a iba potvrdzuje, prečo ju už viaceré štáty odmietajú. A práve toto je moment, ktorý nahral do kariet pochybovačom aj u nás a využil ho i poslanec parlamentu Ľuboš Blaha. Vo svojom statuse na sociálnej sieti sa totiž zameral nielen na túto smutnú udalosť, ale i na šéfku nášho ŠÚKL či na vakcíny Pfizer a Sputnik.
O AstraZenece budeme šíriť propagandu, ale Sputnik budeme pichať hlodavcom

„Po očkovaní AstraZenecou zomrela 47-ročná Slovenka. Na krvné zrazeniny. Poprosil by som pani Baťovú, šéfku ŠÚKL, aby aspoň jednu z tých všetkých kytíc, čo jej poslali bratislavskí liberáli, poslala na pohrebný obrad. Patrilo by sa,“ hlása hneď v úvode statusu a dodáva, že bol to práve jej Štátny ústav pre kontrolu liečiv ktorý tvrdil, že AstraZeneca nespôsobuje krvné zrazeniny. „A ups, zomrel človek. Nevinný človek. Rodina tejto ženy nemusela prísť o svoju blízku. Keby tu niekto namiesto vedy nerobil politiku. Predpokladám, že minister zdravotníctva nad úmrtím ženy iba mávne rukou - však to je ako úder blesku. Takto demagogicky totiž na ministerstve argumentovali. Vraj šanca, že vás zabije vakcína je taká malá, ako že do vás udrie blesk,“ píše ďalej Blaha a poukazuje aj na to, že on nedávno v televízii TA3 upozorňoval na vedľajšie účinky vakcín.

Ďalší prípad úmrtia po očkovaní Astra Zenecou. Zomrela len 47-ročná žena
Štátny ústav pre kontrolu liečiv uzavrel tretí prípad úmrtia po očkovaní na Slovensku. Išlo o pacientku vo veku 47 rokov, ktorá sa dala očkovať vakcínou Vaxzevria od spoločnosti AstraZeneca, informuje portál interez.sk. Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Diana Zaťková


„A to nie je len o AstraZenece, na vedľajšie účinky sa už na Slovensku zomieralo aj v prípade Pfizeru. Ja viem, nepatrí sa to povedať. Ešte by som náhodou ohrozil miliardové zisky Pfizeru. Minulý rok to bolo 9 miliárd dolárov, tento rok „iba“ 4 miliardy. O úmrtí po Sputniku som, mimochodom, ešte nepočul, ale samozrejme, je úplne logické, že o AstraZenece budeme ďalej šíriť propagandu, ale Sputnik budeme ďalej pichať hlodavcom a čakať na Godota. Lebo zomrieť z britskej či americkej vakcíny, to je vlastne česť, zatiaľ čo byť chránený ruskou vakcínou je hybridná vojna. No chápete - dáva to perfektný zmysel,“ bráni podpredseda Smeru-SD ruskú vakcínu.


Mali by sme sa sústrediť na dôslednú kontrolu predispozícií očkovaných ľudí

Prirodzene, vo svojej kritike neobišiel Blaha ani našu hlavu štátu. „A ešte taký malý odkaz pre pani prezidentku. Naposledy som Vás, pani Čaputová, videl so širokým úsmevom s ihlou v pliecku - a nad Vami svietil nápis, vraj vakcína je úsmev. Mám obavy, pani prezidentka, že žena, čo zomrela, sa už nikdy neusmeje. A jej rodine ostali iba oči pre plač. Ešte stále si myslíte, že Vaša propaganda bol dobrý nápad? Necítite ani trochu výčitky svedomia?“ pýta sa dosť morbídne Blaha, podľa ktorého by sme možno namiesto propagandy mali sústrediť na dôslednú kontrolu zdravotných predispozícií ľudí, ktorí sa idú očkovať a predovšetkým na objektívne informácie. „Možno by sme sa takýmto zbytočným úmrtiam mohli vyhnúť. Ľudia by mali mať právo dobrovoľne a informovane sa rozhodnúť. To je všetko, čo chceme. Je mi nesmierne ľúto, čo sa stalo 47-ročnej Slovenke. Mohla žiť, keby sa tu vedľajšie účinky vakcín tak fatálne nezľahčovali,“ konštatuje na samá záver smutne Ľuboš Blaha.

Oni nielen zabíjali a oberali ľudí o ich sociálne istoty, oni navyše kradli ako straky, rozčuľuje sa Blaha (VIDEO)
Poslanci nášho parlamentu potrebnou väčšinou schválili nielen Programové vyhlásenie vlády, ale tým aj zároveň vyslovili vláde Eduarda Hegera podporu. Nuž a práve toto sa nepáči opozícii, podľa ktorej tu takáto vláda nemá čo robiť. Ľuboš Blaha to v... Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik