Keď je Remišová v telke, je to normálne lepšie než Prci, prci, prcičky, smeje sa Blaha
16 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Podpredseda Smeru-SD sa v ostatnom čase pustil do komentovania a hodnotenia takmer všetkého a takmer všetkých. Pozornosti jeho „sokolieho oka“ opäť neunikla ani predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. Prirodzene, opäť sa nevyhla ani svojskému humoru.


Podpredseda Smeru a poslanec Blaha v statuse na sociálnej sieti ťal opäť riadne do živého.
Remišová je známa tým, že ju v priamom prenose vždy niekto znemožní

Remišová sa v obedňajšej televíznej diskusnej relácii O 5 minút 12 vo verejnoprávnej RTVS stretla s exministrom financií za Smer-SD Ladislavom Kamenickým. A opäť to z jej strany bolo podľa Blahu celé zle, ba vyšla z nej „ako trdielko“. Keď sa ho pýtala, čo urobil Smer-SD pre rodiny "chichňala" sa vraj, že to nebude vedieť.

„A on vysúkal z rukáva asi 15 opatrení vrátane rekordného nárastu rodičovského príspevku, o ktorom Remišová ani nevedela, že existuje,“ konštatuje Blaha, podľa ktorého to bolo K.O. v priamom prenose. „Vasilisa Premúdra je známa tým, že ju v priamom prenose vždy niekto znemožní. Ale že až takto,“ krúti poslanec.
Vasilisa Premúdra sa chcela predviesť, no zase to nevyšlo

Pripomenul aj to, že jeho stranícky šéf Robert Fico nachytal minule Remišovú na rodičovskom príspevku. „Slováci si ešte dodnes liečia svalovicu na bruchu, ako sa schuti zasmiali,“ šije Blaha ďalej do predsedníčky Za ľudí.

Blaha odkazuje do Ameriky: Matoviča si tam nechajte, my ho u nás nechceme
Minister financií Igor Matovič sa rozhodol letieť do Ameriky riešiť problémy a možno i budúcnosť, košického oceliarskeho gigantu US Steel. Po skúsenostiach s vakcínou Sputnik sa mnohí obávajú jeho výkonu v USA. Patrí medzi nich aj podpredseda Smeru... Čítať ďalej
14 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Toto je Veronika Remišová. Pre kamarátov Vasilisa Premúdra. Má z toho mindráky, a tak sa chcela dnes všetkým ukázať, aká je múdra. A zase to nevyšlo. Ako na potvoru. Chúďa naše,“ ľutuje Remišovú v štýle čierneho humoru Blaha, podľa ktorého dnes ju Kamenický vyškolil ako malé dieťa. „Kto umí, ten umí, kto neumí, ten čumí. A keď sa jej Laco Kamenický na oplátku spýtal na výdavky štátneho rozpočtu, jej odpoveď bola ´nóóóó, pokračujte´. ´Nóóóó, pokračujte´ is the new ´Odpovede tu kladie moderátor´. Bravó!“ tne ďalej do živého Blaha.


Remišová nevie nič, poprosíme stranu Za ľudí, aby už konečne Veroniku stiahli z obehu

To, že sa dnes Remišová strápnila tak ako vždy, je podľa podpredsedu Smeru-SD už skoro národná tradícia. „Keď je Veronika v telke, ľudia vyťahujú pukance a pripravujú bránicu - to je normálne lepšie než Prci, prci, prcičky,“ chichoce sa Blaha na predsedníčke Za ľudí.

Priznáva, že sa výborne zabavil aj na tom, ako Kamenický „fľochol“ Remišovej do očí, že tak ako dnes táto vláda zneužíva väzby, to bolo presne aj za Hitlera. „Skoro pukla od zlosti a pritom je to absolútna pravda. Správajú sa ako obyčajní fašisti. S jediným rozdielom - aj ten najvymetenejší nácek na poste ministra by vedel, aké sú výdavky štátneho rozpočtu či výška rodičáku. No Remišová nie. Tá nevie nič. Poprosíme stranu Za ľudí, aby už konečne Veroniku stiahli z obehu - už sa nevládzeme smiať,“ končí Ľuboš Blaha poriadne posmešne kriticky ladený status na adresu Veroniky Remišovej.

Remišová až ofialovela od zlosti. “Toto už je normálna nemohúcnosť…", Pellegrini ju totálne valcoval
Peter Pellegrini zhodnotil vládnutie Veroniky Remišovej, ktorá po slovách bývalého premiéra SR úplne stíchla. Podľa opozičného poslanca a lídra strany HLAS-SD ide o nemohúcnosť, ktorú vláda dokazuje. Čítať ďalej
13 | 04 | 2021 | Gabriel Matta