Matúš Vallo sa dal očkovať a vychválil pri tom Billa Gatesa. Komentár potom zmazal
04 | 05 | 2021 I Petra Demková

Mal to byť nevinný post o tom, ako sa bratislavský primátor dal zaočkovať. Komentujúca si však „rypla“ – opýtala sa, či má Vallo inštrukcie od Billa Gatesa. Vallo nelenil, Billa vychválil a naložil „dezinfo scéne“ a konšpirátorom. Potom však komentár zmazal. My máme ale dôkaz.



Vallo je zaočkovaný

„Po 3 týždňoch v čakárni som sa dočkal a na NFS v Bratislave som bol včera zaočkovaný AstraZenecou. Očkovanie je jediná cesta z pandémie, v každom prípade buďme ďalej opatrní!“ napísal Vallo a poďakoval županovi Jurajovi Drobovi a lekárovi Tomášovi Szalayovi za perfektnú organizáciu. Ako dôkaz priložil svoju fotografiu pri očkovaní.

Boris Zala o konšpirátoroch, diktátoroch a národe ktorý pre mnohých z nich nie je ten správny
"Dlhšiu dobu si všímam polemiky a komentáre v novinách alebo na sociálnych sieťach. Zistil som, že logika diskutujúcich sa dá zhrnúť do vcelku jednoduchých foriem. Ba posledné roky sa zužuje ešte viac a stáva sa akousi vravou okolo osi Západ –... Čítať ďalej
03 | 05 | 2021 | Ivan Brožík


Pod príspevkom Matúša Valla sa okamžite začali hromadiť pochvalné aj haniace komentáre. Niektorým ľuďom je vakcinácia po chuti, iným nie.
Matúš Vallo a Bill Gates

Katarína napísala: „Škoda pane, že ste zabudol použiť vlastný mozog pri rozhodovaní..... no nie, že by som bola zvedavá, ale bolo by super ak by ste nám dal vedieť, koľko ste zarobil na reklame... pretože ľudia, ktorí sa dali očkovať, síce neviem z akého dôvodu, ako všetci vieme, že je to experiment!!!“ napísala občianka nahnevane.

Vallov Facebook
Vallo diskutuje na Facebooku


Ďalšia diskutujúca zašla ešte ďalej a napísala: „Lebo Bill Gates povedal... však pán primátor...“. Pani si vyslúžila skoro 200 či už pochvalných alebo nesúhlasných reakcií a ďalších 60 komentárov. Ľudia sa tam navzájom osočovali a vášnivo diskutovali.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/05/03/zaockujte-sa-aby-sme-sa-cim-skor-vratili-k-tymto-veciam-vyzyva-gro%cc%88hling-s-pivom-v-ruke/

Do debaty sa zapojil aj sám primátor a napísal: „Ja hovorím svoje názory opierajúc sa o vedecké poznanie, racionalitu a dáta. Nesledujem informácie a názory z konšpiračných médií. Rozhodnutia tiež robím podľa vlastného úsudku. Myslím, že Bill Gates má v tomto pravdu, ale to niektorým dezinfo odberateľom nesedí,“ napísal.

O nejakú dobu sa však celé vlákno už nedalo nájsť, zmizlo.
Niektorí sa tešia

Samozrejme, sú aj takí, ktorí sú očkovaním nadšení. Napríklad Kaťa primátorovi napísala: čo takto participačné nálepky/odznaky pre plne zaočkovaných? Niečo ako "I voted" v US, napríklad ako súčasť tej (doteraz smutnej statnej) vakcinačnej kampane -náklady by nemali byt vysoké (asi?), ale mohli by mat viditeľný prínos k propagácii očkovania. Mimochodom, vakcinačné centrum v NFS je parádne zorganizované!“ vychválila všetko občianka.

Remišová oznamuje, že celoplošné testovanie končí, Bošňák jej to v komente vytmavil
Ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová na sociálnej sieti s veľkou radosťou oznámila, že sa celoplošné testovanie konečne končí. No posťažovala sa, že jej strana ho chcela zatrhnúť už v polovici januára.... Čítať ďalej
03 | 05 | 2021 | Diana Zaťková