Remišová oznamuje, že celoplošné testovanie končí, Bošňák jej to v komente vytmavil
03 | 05 | 2021 I Diana Zaťková
Ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová na sociálnej sieti s veľkou radosťou oznámila, že sa celoplošné testovanie konečne končí. No posťažovala sa, že jej strana ho chcela zatrhnúť už v polovici januára. Bošňák jej to v komente vytmavil.


"Podarilo sa, celoplošné testovanie končí," raduje sa Remišová vo svojom statuse. "Po skončení testovania sme volali už mesiace." Podľa ministerky totiž Za ľudí ako jediná strana v polovici januára nepodporili ďalšie kolá plošného testovania. Vraj však vtedy nenašli podporu u žiadnej inej strany.


"Vy vládnete, Vy ste mali možnosť to ovplyvniť tak, aby to bolo užitočné, len tak rozsiahle ako bolo treba, len tam, kde bolo nutné a len tak dlho, ako bolo efektívne," obul sa do Remišovej analytik z Dáta bez pátosu Ivan Bošňák.


Prieskum: Najviac Slovákov dôveruje vakcíne Pfizer, Moderna je druhá a Sputnik tretí
Očkovanie je v súčasnosti považované za najúčinnejšiu formu boja proti COVID-19. Viete však, ktorá vakcína je medzi Slovákmi najpopulárnejšia? Ruský Sputnik V to po všetkých aférach okolo neho nie je. Čítať ďalej
02 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik



"Teraz hlásiť: KONIEC!? Ste sa na tom podieľali a je to smutná story. Asi polovička peňazí v lufte. Polovica OK. Treba to zhodnotiť racionálne," uzatvoril Bošňák svoj komentár.


O tom, či sa máme radovať alebo je to ešte predčasné polemizuje drvivá väčšina čitateľov Remišovej statusu. Ale jednu otázku ministerka predsa len zodpovedala. Ak stále budete potrebovať AG test, testovacie miesta zostávajú.


Dáta bez pátosu: Od 3. mája malo byť Slovensko už aj mimo ružového pásma. Vláda však nereaguje
Dáta bez pátosu adresujú premiérovi Hegerovi svoje čísla, aby sa mohol lepšie orientovať v súčasnej situácii. Upozorňujú, že sme pozitívne prekročili všetky očakávania. Preto od pondelka 3. mája budeme mať parametre na žltú fázu. To je fáza mimo... Čítať ďalej
02 | 05 | 2021 | Petra Demková