Bývalý český premiér Topolánek šokoval: Obvinil americkú CIA z ovplyvňovania českých súdov
08 | 04 | 2021 I Imrich Kovačič

V súvislosti so súčasným politickým dianím na Slovensku sa vynára spojitosť medzi niekdajším vyhlásením českého ex-premiéra Mirka Topolánka, ktorý šokoval priamo na Českom rozhlase. Obvinil americkú CIA z ovplyvňovania českých súdov. Moderátor z toho stratil reč. Pre Američanov je vraj Česko banánová republika!


Nestáva sa veľmi často, aby si bývalý vrcholný politik v mainstreame len tak pustil ústa na špacír. Mirek Topolánek ale v tomto smere urobil výnimku. V relácii Interview Plus na Českom rozhlase sa ešte v máji 2016 rozhovoril o pôsobení americkej spravodajskej služby CIA v Česku.

O pôsobení amerických operátorov tajných služieb, ktorí používajú diplomatické krytie a "Covert-identities" konateľov európskych obchodných firiem sa popísalo na rôznych weboch už neŕekom. Často sa ozývajú varovania pred pôsobením amerických operatívcov na českú legislatívu, exekutívu aj justícii. Mainstream takéto správy a informácie rýchlo označuje ako hoax a dáava im rád prívlastky ako konšpiračné, či dezinformačné informácie. Keď však tieto informácie potvrdí aj bývalý premiér Českej republiky, vyvolá to v mainstreame doslova šok a zdesenie a nastane okolo toho vždy záhadné hrobové ticho.

Presne takéto zdesenie vtedy vyvolal aj Topolánkov výrok o pôsobení americkej CIA na české súdy. Bývalý premiér uviedol, že pripravil amerických lobistov o celých 8 miliárd českých korún. Topolánek uviedol meno poľského podnikateľa Jackowicza a jeho napojenie na CIA.

ODHALENIE: Globalisti odkryli karty. Po skončení COVIDu-19 príde nová pandémia (Imrich Kovačič)
Aký môže byť ďalší scenár vývoja "pandémie", ktorou nás už vyše roka dennodenne zastrašujú oficiálne médiá? Vlády po celom svete sú ovládané globálnymi elitami s vopred pripraveným scenárom! Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič


Redaktor ČRo Michael Rozsypal bol z výroku Mirka Topolánka úplne vykoľajený, pretože niečo také sa v mainstreame nepočuje každý deň. O takých veciach sa zvyčajne mlčí a keď o nich niekto píše, ide väčšinou iba o alternatívne weby, ktoré si vďaka tomu zabezpečili vysoký stupeň dôveryhodnosti.

Ak sa totiž popieraná informácia, označovaná ako hoax, či konšpirácia napokon ukáže ako pravdivá, mainstream sa veľmi prísne drží od tejto témy čo možno najďalej, lebo by musel priznať svoje zlyhanie.

Keď ale redaktor verejnoprávneho rozhlasu počuje priamo z úst bývalého premiéra takéto tvrdenia, je to doslova šok. Niekdajšia kauza nákupu podozrivého nákupu obrnených vozidiel Pandur českou armádou, zasahuje vo svojej podstate oveľa hlbšie, než sa verejnosti zdalo. Svoje záujmy v tejto kauze nemali len šťuky z českých vôd, ale priamo aj americká spravodajská služba.
Američania majú z ČR Klondajk a banánovú republiku!

Na internete sa už niekoľkokrát ozvali varovania a upozornenia, že americké spravodajské služby majú v ČR doslova Klondajke a ovplyvňujú bez akejkoľvek kontroly najvyššie politické kruhy, vrátane justície. Za zmienku stojí napríklad rýchly pád premiéra Petra Nečasa, ktorý nastal bezprostredne po jeho návrate z návštevy Moskvy v roku 2013. Vtedy sa zmienil pred novinármi o tom, že ruský Atomstrojexport má najlepšiu ponuku a vyhliadky na to, aby vyhral tender na dostavbu Temelína. To, čo potom nasledovalo, všetci poznáme.

Greksa Korčokovi a Klusovi: Vystúpte konečne pred národ a povedzte, čo sa deje na ukrajinskej hranici!
Už mesiace sa presúvajú vojská NATO smerom na východ. Mobilizuje sa ruská armáda pri ukrajinskej hranici. A naši kompetentní mlčia. To nahnevalo už aj hudobníka Mariána Greksu. Vyzval Korčoka a Klusa, aby sa už konečne postavili pred Slovákov a... Čítať ďalej
07 | 04 | 2021 | Robert Bačinský


Američania aktivovali skrze Janečkov Nadačný fond proti korupcii spriazneného prokurátora Iva Istvána, ktorý v úlohe "užitočného idiota" nemal problém ísť proti premiérovi a jeho priateľke. Zdroj redakcie portálu Aeronet vtedy uviedol, že polícia dostala informáciu o tom, že zásah na úrade vlády bude vykonaný "vo vyššom záujme". Možno sa len dohadovať v záujme koho alebo čoho.

Operáciu priamo kontrolovala americká spravodajská rezidentúra v Prahe. Policajti boli pri zásahu tak vydesení, že radšej niektorí z nich poslali svoje manželky s deťmi narýchlo do zahraničia, pretože mali obavy o ich životy z "Aftermathu", ako anglicky používajú Američania tento výraz pre vážne následky. Do značnej miery išlo vtedy o zásah cudzích síl do chodu štátu. Malý štátny prevrat za asistencie zmanipulované českej polície.
Paralela so Slovenskom

Od pádu vlády Petra Nečasa majú americké tajné služby na území ČR absolútne voľnú ruku. Ovplyvňujú chod parlamentu, vlády, justície. Odpočúvajú všetkých členov vlády a parlamentu. Priamo na americkej ambasáde je v prvom podlaží suteréne rozsiahle datacentrum, ktoré zhromažďuje odpočúvanie a komunikáciu všetkých predstaviteľov ČR, píše Aeronet.

Komunikačné vysielačky polícia, informačné centrály, všetky rádiové zariadenia značiek Motorola a Siemens, komunikácia armády, všetky telefóny politikov, ich asistentov a rodinných príslušníkov sú americkou tajnou službou vyťažované. Záujem amerických tajných služieb v ČR sa v poslednom roku zameriava na vplyvné podnikateľov. Medzi nimi si americká CIA tipuje budúcich lídrov a vodcu, ktorí povedú za pár rokov Českú republiku v rámci konceptov NWO.

Chmelár: Už mám toho plné zuby! Prezidentka je len bábka v rukách mocných
Politický a mediálny analytik, vysokoškolský učiteľ, publicista a aktivista Eduard Chmelár sa opäť raz rozohnil na sociálnej sieti. A na mušku si si vzal hneď hlavu štátu Zuzanu Čaputovú. Čítať ďalej
28 | 02 | 2021 | Diana Zaťková


Andrej Babiš nie je jediný. V zálohe sú ďalší "úspešní" businessmani pripravení plniť politické úlohy na zavolanie, ktorí budú ovládať politiku alebo ju už ovládajú z diaľky. Hovoriť o ľuďoch a ľudských "asset" ako Karel Janeček by bolo naozaj v tomto ohľade zbytočné.
Keď banánovou republiku neriadia opice, ale operátori cudzích služieb ...

Odpor voči americkej hegemónii v Európe vzrastá. Zďaleka už nejde len o tzv. "Soft" pôsobenie a ovplyvňovanie politiky a justície v ČR iba prostredníctvom neziskoviek. Vďaka likvidácii českej kontrarozviedky po roku 1989 sú dnes cudzie spravodajské služby v ČR prestúpené do spoločnosti tak hlboko, že niekedy je ťažké povedať, či ten či onen konkrétny krok vlády proti záujmom vlasti a ľudu je iba prejavom diletantstva, alebo ide o cielenú deštrukciu štátu riadenú cudzími službami.

Hlavným motorom rozvratu národnej suverenity bola po roku 1989 implementácia pseudodemokracie. Stalo sa tak poto, ako peniaze z cudziny pomohli skorumpovať české elity, alebo minimálne ich väčšinu. Systém nastavenia beztrestnosti z rozkradnutia republiky v 90. rokoch zaviazal mnoho ľudí, od najvyšších politikov až po podnikateľov, k spolupráci s operátormi spravodajských služieb. Ukazuje sa, že neziskový sektor vybudovaný v ČR po roku 1990, je len viditeľnou rukou cudzích záujmov v ČR. Tá druhá ruka, neviditeľná, je však podľa všetkého ešte nebezpečnejšia.

Najhorším zistením je, že proces rozvratu a korupcie, ktorý vidíme teraz na Ukrajine, prebiehal a prebieha v ČR už prakticky 27 rokov a bol teda dovedený k dokonalosti. Cudzie tajné služby ovládajú české médiá, televízie, noviny, politické strany, vybraných prokurátorov, vybraných sudcov, generalitu v armáde.

Armáda ČR bola transformovaná do podoby, kedy nie je schopná obrany krajiny, len fungovania v podobe asistenčného expedičného zboru pre potrebu amerických vojsk v ďalekých krajinách. Kvôli Temelínu čechom zostrelili Američania vládu Petra Nečasa, ktorá nebola nijako obľúbená, ale namiesto nej sa k moci dostal oligarcha Babiš, ktorý v rámci NWO zavedie zväzovanie podnikateľov prostredníctvomn EET. Američania tak budú zbierať dáta o českých firmách a o spotrebných návykoch obyvateľstva.

Kto ťahal za nitky Majdanu? Demonštranti boli zrejme len bábkami v hre o moc
Od tragických udalostí ukrajinského Majdanu uplynulo už takmer šesť rokov. Čítať ďalej
16 | 02 | 2020 | Natália Sollárová


A predovšetkým, Babiš má za úlohu odvrátiť voliča od politických strán a presvedčiť ich o tom, že majú voliť radšej manažérov, a že štát sa má riadiť ako firma, a nie ako spoločenstvo národa s rozmanitými schopnosťami a potrebami. A to je presne cieľom NWO, presun štátnej moci z rúk politikov do rúk manažérov.
Krajina prešpikovaná rozviedkami

V krajine, kde si občania zvolili vlastného prezidenta, robia neziskovky financované z cudzích fondov a rovnako tak fiat-alternatíva všetko preto, aby prezidenta očiernil. Krajinou sa preháňajú americkej obrnené transportéry, ale maisntreamu vadí pár ruských motorkárov.

George Soros udeľuje ceny českým novinárom za to, že píšu o Rusku, že je v úpadku a na pokraji vyhynutia, za kritiku odsunu Nemcov, za pochvalné písanie o multikulti integrácii v Nemecku. A nikto sa už ani tomu nečuduje, keď českým novinárom odovzdáva cenu za žurnalistiku americký fond.

To je rovnaké, ako keby v Rusku cenu za najlepšiu literárne dielo o Vlasteneckej vojne odovzdávala nemecká Neziskovka. To by nikto neprijal a neakceptoval. Ale v Česku je to inak. Česko znesie všetko.

Nikto z českých literátov nemá žalúdok na to, aby českým novinárom z mainstreamu udeľoval ceny za ich písanie, takže to musí urobiť americká neziskovka za nich.

Panu Topolánkovi môžeme jedine poďakovať, že na rádiu ČRo odhalil to, o čom sa píše už tak dlho neprieč celým spúektrom altdernatívnych médií. Bolo by skvelé, keby aj viac slovenských politikov začalo nahlas hovoriť o tom, ako americké spravodajské služby rozvracajú ďalšiu z celej rady ich banánových republík.

Kto vrtí Bidenom? (Irina Alksnis)
Komentár Iriny Alksnis (Ria.ru) Čítať ďalej
20 | 03 | 2021 | Imrich Kovačič