Ktoré celebrity robia reklamu salónu krásy stíhaného Michala Suchobu?
07 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Exkluzívny salón, v ktorom má podiel aj stíhaný Michal Suchoba, navštevujú mnohé celebrity. Niektoré mu dokonca pomohli reklamou, píše ereport.sk.

V Bratislave má salón krásy až tri prevádzky - v lukratívnej štvrti Zuckermandel, Apollo Biznis Centre a v Twin City. Investoval doň aj podnikateľ Michal Suchoba, ktorý je obvinený z korupcie. Namočený je do úplatkárskych káuz Očistec, Mýtnik a spájaný bol aj s podnikateľom Mariánom Kočnerom.

Reklamu salónu krásy s premrštenými cenami robila napríklad moderátorka Erika Barkolová. „Viete, prečo sem rada chodím? Oddýchnem si. Urobia mi výbornú kávu, postarajú sa o vlasy, nechty a pleť, urobia skvelú pedikúru aj s masážou nôh, tak preto,” propagovala salón krásy pred rokmi. Pre vyššie uvedený portál však neskôr uviedla, že o pozadí salóna nemá tušenia. „Ja som komunikovala iba s manažérkou. Tieto veci neviem,” dušovala sa.

Advokát Ivanovič: Suchoba sa priznal v kauzách Očistec a Mýtnik
Obvinený Michal S. sa priznal v kauzách Očistec a Mýtnik ku skutkom, ktoré sú mu kladené za vinu. V prípade kauzy Očistec ide o korupčný trestný čin, v kauze Mýtnik o trestný čin porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku. Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | tasr


Aj ďalšia moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská si Suchobov salón nevedela vynachváliť. „Pri všetkých prípravách na sviatky nie je nič lepšie ako nájsť si chvíľku pre seba. A keďže tieto chvíle zväčša nemajú dlhé trvanie, my preferujeme, keď vieme na jednom mieste vybaviť všetko – vlasy, kozmetika, nechty, skrátka full service,” propagovala manželka známeho rapera Rytmusa.

Moderátorky však nie sú jediné známe tváre, ktoré Suchobov salón navštevovali a verejne propagovali. Medzi ďalšie celebrity patria Ivana Gáborík, partnerka Ivana Kmotríka Lenka Petrovičová či tanečnica Katarína Jakeš.

 

Andrej Bičan podľahol panike a teraz na to doplatil: „Je to tragikomédia," priznáva
07 | 04 | 2021 | Tibor Sipos