Andrej Bičan podľahol panike a teraz na to doplatil: „Je to tragikomédia," priznáva
07 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Moderátor Andrej Bičan podľahol panike počas prvej vlny koronavírusu a teraz na to dopláca. Z neistoty nakúpené konzervy už jeho deti odmietajú jesť. Ostal na to sám, píše Plus 7 dní.

Počas prvej vlny koronavírusu si viaceré rodiny spravili zásoby konzervovaných potravín či toaletného papiera. Výnimkou nebola ani rodina Andreja Bičana. „Aj nás postihlo kváskovanie, pečenie, varenie. Aj nás postihlo nakupovanie zásob, aj my sme zobrali viac toaletných papierov, lebo aj my sme normálna rodina ako každá slovenská,“ zaspomínal si na príchod pandémie v marci 2020.

„Doteraz máme zásoby konzerv z prvej vlny. Iba hovorím, čo s tými paštétami s exspiráciou do roku 2023. Treba ich začať jesť, tak pomaličky tučniem z paštét, pretože sme kúpili celý kartón zo štyroch druhov. Deti to už nemôžu ani vidieť, nejde im to dolu krkom,“ prezradil moderátor podľa Plus 7 dní.

„Je to taká tragikomédia, keď otváram ďalšiu paštétu. Že som aj ja podľahol panike a teraz musím toto jesť. Som však rád, že sme sa už zbavili segedínskeho guláša, ktorý bol v konzervách,“ nestráca pozitívne myslenie.

Trapas v hlavných správach TV JOJ: Prehnutý zadok maskérky v úvode živého vysielania!
O zábavu bolo počas sobotňajšieho živého vysielania na TV JOJ postarané! Divákom sa totiž na začiatku televízneho spravodajstva naskytol pohľad na zadok jednej z maskérok, píše Plus jeden deň. Čítať ďalej
07 | 04 | 2021 | Timotej Dudka