Nový flek Zuzany Fialovej: Inšpiruje sa Dianou Mórovou?
02 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Herečka Diana Mórová (51), ktorá v čase pandémie koronavírusu vypomáha v nemocnici, by mohla ísť príkladom. A zrejme si z nej kolegovia skutočne berú príklad! Najnovšie si totiž nový flek našla aj Zuzana Fialová (46), píše Plus jeden deň.


Tento mesiac to bude už rok, odkedy sú divadlá zatvorené a herci bez práce. Mnoho z nich už má však ničnerobenia plné zuby, a tak sa rozhodnú skúsiť prácu v inom odvetví. Po Diane Mórovej, ktorá vypomáha svojej dobrej kamarátke v ambulancii, sa o slovo alebo skôr o prácu, hlási aj Zuzana Fialová.

„Naučila som sa veľkej trpezlivosti, naučila som sa robiť aj iné veci, aké som pred tým nerobila, rešpektovať to, že môj život nemám úplne v rukách, lebo nikdy som nebola veľký fatalista. Naučila som sa robiť aj inú prácu, ktorú robím. Pomáham mame vo firme a robím aj svoju prácu, keď sa dá. Sú dni, keď som aj smutná a sú dni, keď som spokojná, šťastná a svieti slnko,” uviedla Fialová pre Plus jeden deň.

A s akou prácou svojej mame pomáha? „Je to akoby zásobovanie, odbremeňujem mamu, predsa len je už staršia. Má firmu a teraz jej v nej pomáham,” spresnila Fialová. „To, že pomáham vo firme, je úplne mimo mojej typickej práce. Je to také zvláštne zodpovedné, ale som za to rada. Nehanbím sa za to, ale ani sa nepovyšujem, že robím niečo iné. Robím to pre mamu, nejde mi o peniaze,” dodala herečka, ktorá sa už však nevie dočkať divadla. „Keď sa raz toto všetko skončí, pôjdem do divadla a nezleziem z javiska najbližšie tri mesiace,” uzavrela herečka.

Diana Mórová prehovorila o sexe s Vajdom: "Jeho to možno vzrušovalo, mňa ale nie"
Herečka Diana Mórová dokáže vzrušiť nejedného muža. O tom by vedel rozprávať aj jej kolega Jozef Vajda, s ktorým si strihla vášnivú scénku s nahými prsami. Teraz v relácii hokejových reprezentantov Mariána Gaboríka a Borisa Valábika opísala, ako sa... Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Timotej Dudka