Rozzúrený Igor Bukovský: Toto má byť ochrana rizikových ľudí?
22 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Meno Igora Bukovského sa v súvislosti pandemickou situáciou v médiách objavuje čoraz viac. Lekár a odborník na výživu pridáva na YouTube videá s prevažne medicínskou tematikou. V najnovšom z nich však zverejnil list jedného z fanúšikov, ktorý sa ocitol vo veľmi frustrujúcej situácii, upozornila na to Pluska.


Ide o seniora žijúceho v domove sociálnych služieb. Ten zaslal Bukovskému list, v ktorom ho ozrejmil s tým, akú ťažkú situáciu zažíva. 84-ročný Stanislav totiž nevída ani svoju manželku, ktorá žije v rovnakom domove. Má obmedzený prístup k lekárom či liekom, nemôže chodiť von a dokonca ani vyjsť z vlastnej izby, čo Bukovského nenechalo chladným.

„Toto voláme ochrana rizikových ľudí? Za normálnych okolností by o takýchto prípadoch písali ľudskoprávne organizácie ako o porušovaní základných ľudských práv alebo ako o týraní. Toto bolo ešte pred rokom nenormálne a absurdné,” rozčuľuje sa Igor Bukovský.

Doktor Bukovský: "Chaos vlády priviedol do chaosu celú spoločnosť, bezcitnosť musí prestať" (video)
Lekár Igor Bukovský prichádza s emotívnym príhovorom, ktorý by, ak by sme sa nad ním zamysleli, mohol byť prielom v chaotickom, bezcitnom a zúfalom stave našej spoločnosti a jej spravovania. Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Ivan Brožík