Peter Švec: Komplicka gangu masových vrahov má vymenovať úradnícku vládu? Hrablo Pellegrinimu?
19 | 02 | 2021 I Petra Demková
Peter Švec kritizuje myšlienku Petra Pellegriniho na vymenovanie úradníckej vlády. V blogu hovorí o tom, že ak by mala nahradiť Matovičov gang, úradnícka vláda by už nikdy neodišla

Pellegrini navrhol, aby Zuzana Čaputová namiesto Matovičovho kabinetu vymenovala úradnícku vládu. Plukovník v zálohe Švec s tým rozhodne nesúhlasí, pretože by síce padol súčasný gang, no úradnícka vláda by už nikdy neodišla.

„Prichádza s návrhom, aby prvá komplicka po rezignácii prvého z gangu vymenovala úradnícku vládu. Ak to bolo nezištne z hlavy tohto údajného politického talentu, tak väčšiu politickú tuposť a absenciu strategického myslenia si už ani neviem predstaviť. Ak mu to niekto zo spriatelených ambasád pošepkal, tak čistejší prípad úkladov proti štátnosti si neviem predstaviť,“ napísal.

„Takže si tipnem, kto budú tí geniálni možní záchrancovia: Korčok, Naď, Valášek, Mikulec, Pellegrini, možno nám náhle ozdravie talent z Popradu v závese s razantnou mužatkou štátneho teroru,“ hodnotí plukovník v zálohe. „Ľudkovia, otvoria sa vám oči? Zapamätajme si: Matovič odíde, ale úradnícka vláda nikdy!“ varuje.

Kto patrí do gangu?


„Kto patrí do gangu masových vrahov?“ pýta sa Švec.

Definovať zloženie gangu masových vrahov je podľa Šveca jednoduché. Zoznam sa začína premiérom a ministrom obrany. „Tiež ministerka spravodlivosti pretože flagrantne umožňovala znásilňovanie spravodlivosti. No a napokon gang pseudo-odborníckych kšeftárov ako Jarčuška so svojou farmako-mafiou, asistovaný lokajom Mikasom. Čo tam po životoch plebsu, zisk nadovšetko,“ píše Peter Švec.

Podľa neho „tisícky obetí to už nie je nedbanlivosť, to sú vraždy".

Na čelo vlády nemôže ísť spoluvrah Naď, ale ani Mikulec, tvrdí plukovník Švec
Peter Pellegrini žiada od prezidentky stretnutie a debatu o výmene vlády. Podľa plukovníka Petra Šveca ale nahradiť premiéra na jeho poste niektorí ľudia jednoducho nemôžu. Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik

Dalo sa zastaviť gang?


Následne si kladie druhú otázku. „Dalo sa zistiť, kedy je zle a kedy zastaviť gang?“ A odpovedá si: „Dalo. Na konci júla sme mali 28 obetí, v polovici septembra 35. Za pol roka. Medzitým agent Naď dotiahol na Slovensko expertov na psychologické operácie a civilno-vojenské vzťahy s príslušným softvérom a nám neznámymi inštrukciami od ich nadriadených,“ myslí si Švec.

Podľa neho vláda robí odpútavacie operácie, ako je zatváranie sudcov a vysokých policajtov za "hrozné" hrdelné zločiny korupcie (za závažné ich určil Via Iuris). "Cieľom dymovej clony je zakrytie pripravovaných nárastov mŕtvych. Premývanie sa začína strašením o hroznej druhej vlne a bezohľadným vnútením protiústavného plošného testovania. Neriadi to rezort zdravotníctva (čo by s tým fanatickým sektárskym úbožiakom na čele nebola výhra), ale rezort obrany s agentom Naďom na čele. S nástrojmi na skresľovanie výsledkov,“ myslí si plukovník.

A čo hrdá dáma z paláca?


Podľa neho ani prezidentka neurobila nič. „A hradná dáma sa tichučko prizerala (teraz sa zrazu aktivizuje), mafián v parlamente tiež, aj celé 95-členné stádo stláčateľov gombíkov, ktorého priemerné IQ je nepochybne hlboko pod celonárodným priemerom. Inak by nedopustili, aby sa stali komplicmi,“ hodnotí.

„Kto patrí medzi komplicov vražedného gangu?“ kladie Švec tretiu otázku. „Ak sa teraz pýtame, kto sú tí komplici gangu, odpoveď som už uviedol. Aj to, kto je prvý komplic: na funkciu absolútne nepripravená pomocná sila z Via Iuris, ktorá tiež čuší. Inokedy poučujú! Popri tom treba pridať veľa ministrov, štátnych tajomníkov a generálnych riaditeľov zastupujúcich gang. Netvrdím, že hospodárske rezorty zodpovedajú za obete, ale ani Remiška, Mičovský či Budaj sa nemuseli otvorene zastávať zločincov. Vyviniť sa môžu záchranou podnikateľov a živnostníkov aj radikálnou zmenou v potravinovej sebestačnosti.“

Plukovník Peter Švec: Matovič, odstúpte, inak sa stanete iniciátorom masových protestov!
Bývalý vojenský dopravný pilot plukovník Peter Švec vo svojom blogu vyzýva premiéra na odstúpenie. Hlavným dôvodom sú tisícky obetí koronavírusu, za ktoré je, podľa Šveca, zodpovedný práve Igor Matovič. Čítať ďalej
16 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik

V čase vojny a v čase vírusu


Komplicmi sú podľa neho aj „odborníci“, ktorí vediac a vidiac držali huby a neraz zločin kryli. „Skutočnými komplicmi sa stala ich verchuška, istá časť generality. Inak mali odstúpiť a verejne vyjadriť nesúhlas, verejne sa dištancovať,“ napísal Peter Švec.

Plukovník si kladie otázku, či už dozrel čas na vyhlásenie vojnového stavu. Pripomína, že v druhej svetovej vojne zahynulo asi 2 500 slovenských vojakov, ktorých na front vyslal vtedajší režim.

„V celom SNP (bojovali tam štyria moji ujkovia, teda pokrvní príbuzní), ktoré bolo podlo zneužité na ukradnutie našej štátnosti zločincom Benešom, zahynulo niečo nad 1 700 bojovníkov (česť ich pamiatke). Dovedna 4 200 v čase horúcej vojny, za 6 rokov. Dnes vo vojne s vírusom takmer o 120 percent viac za 11 mesiacov. A nikde nepočujeme ani náznak návrhu, či by nebolo múdre vyhlásiť vojnový stav (ešte nie vojnu), nahradiť najservilnejšiu generalitu záložníkmi a konať. Vyvinia sa?“ pýta sa Švec.

Dočkáme sa ľudových tribunálov?


„Dozrel čas na vyhlásenie vojnového stavu? Ak hej, prečo? Keďže ho nevyhlásili, čomu tým bolo zabránené? Čo by sme získali vyhlásením vojnového stavu? Ochranu bezbranných!“ píše.

„Ako? Prvou pomocou bude možnosť internovať extrémne nebezpečný gang a hodiť ich do kolúznej väzby (inšpirovaní nimi samými), kým ľudový tribunál rozhodne o ich osude. Ďalej odstavením diktátorských vydieračov z Bruselu aj vyradenie skorumpovaného vedenia farmako-mafie v ŠÚKL z liekových kšeftov. Následne z Egypta alebo z Indie niekoľkými špeciálmi doviesť státisíce balení lieku za 0,80 USD. Aby tých pár tisíc nemuseli lekári v zúfalstve zachraňovať pre seba a svoje rodiny," predstavuje svoj plán Švec.

Uhrík: Najhlúpejšia vláda akú sme kedy mali
19 | 02 | 2021 | sefredaktor