Na čelo vlády nemôže ísť spoluvrah Naď, ale ani Mikulec, tvrdí plukovník Švec
17 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Peter Pellegrini žiada od prezidentky stretnutie a debatu o výmene vlády. Podľa plukovníka Petra Šveca ale nahradiť premiéra na jeho poste niektorí ľudia jednoducho nemôžu.


Peter Švec vo svojom statuse na sociálnej sieti píše, že expremiér Pellegrini naplno odhalil, o čo mu vlastne ide. „Od pasívnej prizeračky sa masovým vraždám, rovnako nekompetentnej vykonávať funkciu, ktorú jej zahraniční zločineckí neoliberálni sponzori dohodili chce, aby vymenovala úradnícku vládu,“ naráža plukovník tvrdou kritikou na hlavu štátu.

„Jasnejší prejav nulového strategického myslenia už Pelle ani nemohol ukázať. Ešte mal dodať, nech na čelo tej vlády vymenuje masového spoluvraha z gangu Naďa, ktorý do toho svinstva zatiahol tisícky čestných vojakov, alebo Mikulca, ktorý do toho zatiahol tisícky nevinných policajtov a hasičov,“ končí svoj krátky status Peter Švec, ktorý tým dal jasne najavo, že ak by došlo k nejakej rekonštrukcii vlády, kto by v jej čele stáť jednoducho nemal.



Plukovník Peter Švec: Matovič, odstúpte, inak sa stanete iniciátorom masových protestov!
Bývalý vojenský dopravný pilot plukovník Peter Švec vo svojom blogu vyzýva premiéra na odstúpenie. Hlavným dôvodom sú tisícky obetí koronavírusu, za ktoré je, podľa Šveca, zodpovedný práve Igor Matovič. Čítať ďalej
16 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik