Braňo Mojsej abstinuje už viac ako dva roky. S čím má teraz plné ruky práce a čo plánuje do budúcnosti?
17 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Abstinujúci alkoholik Braňo Mojsej je "čistý" už viac ako dva roky. Z alkoholizmu sa snaží vyliečiť aj iných, a tak založil kliniku Mojsej Clinic. Dokonca plánoval vo svojich 52 rokoch vyštudovať vysokú školu, ale vzhľadom na súčasnú pandemickú situáciu dal prednosť klinike, píše Pluska.


Dopyt o služby Mojsejovej kliniky je v súčasnosti veľký. Ľudia vďaka pandémii strácajú prácu, nemajú tak dostatok financií, alebo prepadnú depresiám kvôli strate blízkych. Mnoho z nich tak hľadá útechu v alkohole, vďaka čomu má Mojsej Clinic práce viac než dosť. „Mnohí ľudia začali „hladinkovať“, pretože nemusia nikam chodiť a riešiť hladinu alkoholu v krvi napríklad kvôli šoférovaniu. Niektorí po určitej dobe chcú síce alkohol vysadiť, ale napriek snahe sa to nedarí a dostavujú sa u nich nepríjemné pocity - absťáky. Cítia nutkanie „dolievať“ sa alkoholom,“ prezradil Mojsej.

Mojsejovci žijú už roky bez seba. Ktorá žena si získala Braňove srdce a ako im to klape?
Kedysi by len málokto hádal, že sa niekedy rozídu. V roku 2012 však zrejme najkontroverznejšiu dvojicu slovenského šoubiznisu Braňa a Noru Mojsejovcov súd rozviedol. Kto si odvtedy podmanil hudobníka a abstinujúceho alkoholika Braňa? Čítať ďalej
11 | 02 | 2021 | Timotej Dudka


Kontroverzný východniar a niekdajší búrlivák tuší, prečo ľudia žiadajú o pomoc práve jeho. „Ľudia chcú odo mňa pomoc aj preto, že ma považujú za jedného z nich,“ uvedomuje si Mojsej. „Na mne však vidia, že je naozaj možné úspešne zvládnuť situáciu a žiť v abstinencii, pokore a disciplíne. Veľa ľudí si myslí, že sa to nedá len preto, lebo nemajú potrebné informácie. Preto sme to začali robiť,“ spresňuje bývalý manžel Nory Kabrheľovej podľa Plusky.

Aj napriek tomu, že sa momentálne najviac venuje terapiám, jeho lásku k hudbe rozhodne nechce zavesiť na klinec.  "Pracujem na audio podobe mojej najnovšej knihy Vytriezvenie. Ostatné verím, že príde čoskoro. Bez hudby by som naozaj nedokázal žiť, je to po rodine moja ďalšia láska i relax," uzatvára Braňo Mojsej.

Versače, či svojský Guru. Ako dnes žijú bývalí účastníci Mojsejovcov?
Reality šou niekdajších boháčov Mojsejovcov naposledy zabávala celé Slovensko pred pätnástimi rokmi, niektorí však na bývalých účastníkov spomínajú dodnes. Ako sú na tom Versače či svojský Guru dnes? Čítať ďalej
28 | 12 | 2020 | Timotej Dudka