Mojsejovci žijú už roky bez seba. Ktorá žena si získala Braňove srdce a ako im to klape?
11 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Kedysi by len málokto hádal, že sa niekedy rozídu. V roku 2012 však zrejme najkontroverznejšiu dvojicu slovenského šoubiznisu Braňa a Noru Mojsejovcov súd rozviedol. Kto si odvtedy podmanil hudobníka a abstinujúceho alkoholika Braňa?


Ako píše portál Topky, krátko po rozvode si srdce Braňa Mojseja získala sympatická Janka, s ktorou v týchto dňoch oslavuje 8. výročie vzťahu.

Braňo Mojsej je známy najmä škandálmi týkajúcimi sa alkoholu alebo bývalej manželky Nory, ktorá už dnes nesie meno Kabrheľová, ostalo jej z manželstva s Versačem, účastníkom ich niekdajšej reality show Mojsejovci,. Braňo podľa všetkého abstinuje už dva roky a dokonca založil Mojsej clinic, kde ako laický terapeut pomáha ľuďom, ktorí trpia problémami s alkoholom.



Vyzerá to teda tak, že z Braňa sa naozaj stáva lepší človek, na čom nepochybne nesie zásluhu aj jeho partnerka Jana. Hudobník sa nedávno pochválil, že s ňou oslavuje 8. výročie vzťahu. Z fotiek je jasné, že ide o skutočne podarený pár. Napriek tomu, že mnohí by nikdy nepovedali, že kontroverzný hudobník bude milovať inú ženu ako Noru, my im prajeme minimálne ďalších 8 rokov láskyplného vzťahu.

Versače, či svojský Guru. Ako dnes žijú bývalí účastníci Mojsejovcov?
Reality šou niekdajších boháčov Mojsejovcov naposledy zabávala celé Slovensko pred pätnástimi rokmi, niektorí však na bývalých účastníkov spomínajú dodnes. Ako sú na tom Versače či svojský Guru dnes? Čítať ďalej
28 | 12 | 2020 | Timotej Dudka