Ako si Andy Hryc znepriatelil Milana Kňažka a šokoval celé Slovnesko
07 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Dnes už zosnulý herec Andy Hryc v roku 2013 šokoval Slovensko, keď vydal knihu, kvôli ktorej si znepriatelil mnoho ľudí vrátane politikov, celebrít, ale aj svojej rodiny. Okrem Milana Kňažka či svojej sestry, ktorých tak svojim svedectvom naštval, v knihe spomenul okolo 730 osôb, píše portál Pluska.

Svedectvom, v ktorom opisoval svoje spomienky, zážitky či históriu rodiny, šokoval celý národ v podobe 57-kapitolovej knihy, ktorú písal pretržite dva roky. Hryc v nej spomína napríklad na to, ako bol v škole za čiernu ovcu, lebo jeho otec bol väzeň a ako jediný z triedy nemohol verejne skladať pioniersky sľub. Herec v knihe mapuje históriu svojej rodiny, spomína na komunistický režim, vďaka ktorému tak jeho otec trpel, alebo zverejňuje informácie spoza opony divadla a televízie.

Manželka so sestrou sa ho snažili odhovoriť od publikovania tejto knihy so 400 stranami a množstvom fotografií a dokumentov, Andy však názor nič nezmenil. Otvorene vypovedal o tom, kto spolupracoval so Štátnou bezpečnosťou či o výpovedi, ktorú dostal zo súboru bratislavskej Novej scény, ktorej sa neskôr stal riaditeľom.

Zdrvená dcéra Andyho Hryca prezradila, aké bolo hercovo posledné želanie pred smrťou!
Andy Hryc, obľúbený slovenský herec, ktorý sa podieľal významnou mierou na tom, ako dnes naša kinematografia vyzerá, nás v nedeľu navždy opustil vo veku 71 rokov. Jeho dcéra Wanda Hrycová teraz opísala portálu Pluska jeho posledné... Čítať ďalej
03 | 02 | 2021 | Timotej Dudka


Svojou výpoveďou si znepriatelil aj dnes už zosnulú herečku Magdu Pavelekovú († 84), ktorú verejne označil za komunistku. Tvrdil totiž, že v roku 1982 vyhrala ocenenie Zaslúžilá umelkyňa iba kvôli jej pôsobeniu na komunistickej organizácii na Novej scéne. „Divadlo navrhlo Labudu a Kňažka, ale dostala to ona, lebo jej muž vtedy odchádzal z kontrarozviedky do dôchodku a mal také želanie,” prezradil herec.

Ani Milanovi Kňažkovi nebolo pri čítaní Andyho výpovedi veľmi do smiechu. Kňažko označil všetky informácie o ňom za klamstvá, z ktorých sa mu zdvíhal žalúdok. Dočítal sa o sebe napríklad to, že emigroval, ale vo Francúzku bol údajne legálne na študentskom pobyte.

Mrazivé spojenie Karla Gotta a Andyho Hryca
01 | 02 | 2021 | Timotej Dudka