Mrazivé spojenie Karla Gotta a Andyho Hryca
01 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Srdce obľúbeného herca a producenta Andyho Hryca († 71) dotĺklo v pondelok nad ránom. Niekoľko posledných mesiacov statočne bojoval s akútnou leukémiou, podstupoval náročnú a intenzívnu liečbu a prekonal transplantáciu kostnej drene. Bohužiaľ ani to ​​nepomohlo, píše portál Aha!.

O smrti milovaného otca verejnosť informovala jeho dcéra Wanda Adamík Hrycová (43) prostredníctvom sociálnych sietí. "Dnes o 3:13 ma opustil najdôležitejší muž môjho života... Posledné hodiny som ho držala pevne za ruku. Posledné slová, ktoré som mu povedala, boli "milujem ťa" a posledné slová, ktoré on povedal, boli "tiež ťa veľmi milujem"," napísala Wanda, ktorá už skôr povedala, že sa otecko po uzdravení veľmi teší na rolu v jej pripravovanom filme. "Zbohom, ocko, ďakujem ti za všetko, nič už nebude ako doteraz," dodala zdrvená dcéra k snímke ich držiacich rúk.



S chorobou bojoval ako lev od vlaňajšieho apríla

Dva mesiace strávil pripútaný na lôžku a jeho sestra Bohdana mu aj napriek nezhodám, ktoré medzi nimi panovali, poskytla kostnú dreň. "Priatelia, zrejme sme vyhrali prvý polčas tvrdej hry. Vďaka Bohu" ďakoval herec. Vyzeralo to, že sa blýska na lepšie časy, ale na jeseň sa Hrycov stav zhoršil. Schudol 60 kíl, po predpísanej liečbe začal mať dvojité videnie a prekonal zápal pľúc.

"Prežil som nádherný život, robil som prácu, ktorú som mal veľmi rád. Vychoval som dve nádherné deti, precestoval celý svet," bilancoval Andrej s tušením, že s rovnakou chorobou, ktorej podľahol aj Karel Gott († 80) boj prehráva.

Andrej Hryc sa krutú diagnózu dozvedel minulý rok v marci. Okamžite začal liečbu. Jednou z tých, ktorí sa mu snažili zachrániť život, bola lekárka Anna Jonášová, ktorá liečila Karla Gotta pod taktovkou popredného českého hematológa Marka Trněného.

Srdcervúci posledný rozhovor Andyho Hryca: "Treba počítať aj s tým, že jedného dňa sa nezobudíte!"
Celým Slovenskom dnes otriasla správa o úmrtí Andreja Hryca, a to napriek tomu, že jeho choroba, s ktorou tak statočne bojoval, bola nevyliečiteľná. V jeho poslednom rozhovore ho portál Plus 7 dní spovedal s rôznymi otázkami. Z Hrycových odpovedí... Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Timotej Dudka