Zdrvená dcéra Andyho Hryca prezradila, aké bolo hercovo posledné želanie pred smrťou!
03 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Andy Hryc, obľúbený slovenský herec, ktorý sa podieľal významnou mierou na tom, ako dnes naša kinematografia vyzerá, nás v nedeľu navždy opustil vo veku 71 rokov. Jeho dcéra Wanda Hrycová teraz opísala portálu Pluska jeho posledné chvíle.


Wanda už na jar opísala Pluske, ako sa Andy Hryc dozvedel o diagnóze, ktorá ho stála život. „Dva týždne bol trochu unavený, ale nie natoľko, aby tomu pripisoval nejaký význam. Potom mu zrazu spuchla noha, neskôr ruka a to ho už mama poslala k obvodnému lekárovi. Ten ho po odbere krvi a zistení výsledkov okamžite poslal do nemocnice," opísala Wanda, ktorá mala pre svojho otca pripravenú úlohu vo svojom filme, ktorú mal zahrať po prekonaní leukémie.

Andy Hryc so svojou diagnózou bojoval statočne. „Všetci sme vedeli, že tá diagnóza je smrteľná, vedel to aj on a jeho oslabené telo postupne tou chorobou odchádzalo. Odišiel v dôsledku choroby. Našťastie nemal bolesti, keď odchádzal, jeho organizmus jednoducho postupne vypovedal službu. Vedel, čo má za chorobu, síce si to nepripúšťal, bojoval do poslednej chvíle a nevzdával sa, ale tá choroba bola jednoducho silnejšia,“ uviedla zdrvená Wanda, ktorá so svojím otcom o chorobe otvorene komunikovala.

Srdcervúci posledný rozhovor Andyho Hryca: "Treba počítať aj s tým, že jedného dňa sa nezobudíte!"
Celým Slovenskom dnes otriasla správa o úmrtí Andreja Hryca, a to napriek tomu, že jeho choroba, s ktorou tak statočne bojoval, bola nevyliečiteľná. V jeho poslednom rozhovore ho portál Plus 7 dní spovedal s rôznymi otázkami. Z Hrycových odpovedí... Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


„Lekári aj my sme s ním otvorene hovorili o jeho ochorení, vedel, kde sa nachádza. Cítil, že odchádza, to sa nedá nevšimnúť si. Viete, otec bol herec, ťažkosti nedával najavo a pri komunikácii s inými ľuďmi vždy pôsobil silne a nezlomne a tváril sa, že všetko je OK, ale realita nebola vždy úplne taká,“ vysvetľuje.

Wanda tiež prezradila, že herec si neprial ísť do nemocnice. Doma mal totiž všetko, čo potreboval. „Otec zomrel doma, nechcel ísť do nemocnice a ja by som ho v tejto situácii ani nedala do nemocnice. Vzhľadom na to, že tam by mu veľmi nepomohli a doma mal všetko, kyslíkový prístroj, celú opateru, ktorú mohol mať. Chcel byť doma... S mamou som stále, ešte neviem, ako budeme do budúcna fungovať, je to ešte všetko príliš čerstvé," vysvetľuje zdrvená dcéra zosnulého Andyho Hryca.

Mrazivé spojenie Karla Gotta a Andyho Hryca
01 | 02 | 2021 | Timotej Dudka