Ikonické dvojičky, fanúšikov Slovana, už spolu neuvidíte. Robo podľahol koronavírusu
06 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Hokejový Slovan Bratislava zasiahla smutná správa. Jeho takmer ikonickí fanúšikovia, dvojičky Ľudovít a Róbert Bartošovci, sa nakazili koronavírusom. Robo mu dokonca podľahol.


Sociálnymi sieťami sa šíri rýchlosťou svetla smutná správa, že jednovaječné dvojičky Róbert a Ľudovít Bartošovci sa nakazili koronavírusom. Robo mu však podľahol. Druhý z bratov momentálne bojuje na prístrojoch v nemocnici na Kramároch, informuje portál cas.sk, ktorému to potvrdil blízky rodinný zdroj.

Jednovaječné dvojičky boli s bratislavským zimným štadiónom späté dlhé roky a zrejme je iba málo fanúšikov Slovana, ale aj hokeja na Slovensku, ktorý by ich nepoznal. Dlhočiznými vlasmi a bradami totiž budili pozornosť už na prvý pohľad. Navyše brady nosili pomaľované nielen znakom Slovana, ale aj ich súpera, s ktorým sa v ten deň stretli. Boli jednoducho neoficiálnymi maskotmi belasého tímu.

Vďaka KHL, kde Slovan do roku 2019 pravidelne hrával, a majstrovstvám sveta boli známi po celom svete. „Áno, je to pravda. Odišiel mi jeden ďalší kamarát. Robov brat Ľudvo je ešte na Kramároch a, chvalabohu, sa jeho zdravotný stav zlepšuje. Aspoň tak mi to dnes povedal. Ale veľmi zle to znáša, keď im minulý týždeň ešte aj mamina zomrela. Robo zomrel na koronu, tak ako aj jeho mama,“ potvrdil Novému Času zdroj z rodinného prostredia dvojičiek Bartošových.

Kto bude fandiť Slovanu bez peňazí? Miznú už aj roztlieskavačky
31 | 01 | 2020 | Slávka Cigáňová