Blaha: "Slovensko chce odpoveď - kto mučil a zranil generála?"
29 | 01 | 2021 I Michal Filek

Ľuboš Blaha zhodnotil na svojom statuse najzaujímavejšie udalosti zo štvrtka. A napísal: Dejú sa veci. Samospráva sa búri proti testovaniu, Milana Lučanského vraj zbili, odhalila RTVS, deti berie vláda budúcnosť a Matovič chce testovať ako Číňania - zo zadku. 




"Samospráva sa búri proti Matovičovi. Už ho majú plné zuby, aj jeho testovacej mánie. Správa sa k primátorom a starostom ako feudál ku svojim nevoľníkom - hanba! Vzbúrte sa, starostovia, bez vás Matovič dokáže ošpajchľovať akurát tak svoju Pavlínku. Zastavte ho, bratia!"


Za reláciu Pumpa Blaha  RTVS zvozil pod čiernu zem - zaslúžene. Ale buďme spravodliví - včerajšia relácia Reportéri odhalila o záhadnej smrti Milana Lučanského veľké veci. "Nezávislý traumatológ potvrdil, že jeho úrazy z 9. decembra jasne dokazujú, že išlo o bitku. Slovensko chce odpoveď - kto mučil a zmlátil generála?"


Nové odhalenia: Lučanský musel dostať bitku, tvrdí traumatológ
Šokujúca správa. Reportéri z RTVS ukázali Lučanského lekárske záznamy nezávislému traumatológovi: „Ide o typický úraz po bitke, po dobre mierenom údere do oka,“ tvrdí Čítať ďalej
29 | 01 | 2021 | Gabriel Matta


Český bezpečnostný analytik v relácii Reportéri spochybnil jeho uväznenie - kajúcnikom sa nedá veriť. RTVS upozornila aj na nekonečnú surovosť, keď rodina Milana Lučanského nemala možnosť ani mu len poslať obrázok od dcérky. Funguje slovenský právny systém ako Guantanámo? pýta sa Blaha.





"Sestričky v ružomberskej nemocnici vraj hovoria, že bol Milan Lučanský modrý po tele a úraz na hlave mu spôsobila eskorta. Toto sú také závažné veci, že pod ministerkou spravodlivosti Kolíkovou by sa mala opätovne roztriasť stolička. Od Pumpy chodí po kanáloch - je najvyšší čas to trápenie ukončiť, pani Kolíková. Kvôli vám a vašej vláde zomrel hrdina - už to vidia aj v RTVS!"





Poslanec si všimol, že veci sa dejú aj v parlamente: "Matovičova koalícia si nasilu presadila Bezpečnostnú stratégiu, ktorú akoby písali na americkej ambasáde. Z Ruska robia najväčšiu bezpečnostnú hrozbu, vyzývajú k prítomnosti americkej armády v Európe a podhadzujú sa NATO ako Hujer triednemu učiteľovi. Celé zle. SMER-SD hlasoval proti Bezpečnostnej stratégii, pretože je v protiklade k našim národným záujmom. Slovensko nemá byť americkou kolóniou. Máme mať dobré vzťahy na všetky štyri svetové strany, rozvíjať tradične dobré vzťahy s Ruskom aj Čínou a v prvom rade odmietať americké vojny vo svete, nie k nim vyzývať ako Korčok s Naďom."




Fico: Koaliční poslanci s Mikasovým súhlasom spáchali zločin šírenia nebezpečnej ľudskej choroby
Predseda Smeru Robert Fico na tlačovej besede povedal, že takýto rozklad štátu tu ešte nikdy nebol. Reagoval tak na vyhlásenie generálneho prokurátora Maroša Žilinku o nezákonných vyhláškach Jána Mikasa. Podľa Fica koaliční poslanci spáchali zločin... Čítať ďalej
28 | 01 | 2021 | Petra Demková


Blaha si je istý, že musíme podporovať mier a medzinárodné právo. A musíme silno akcentovať spoluprácu s V4. Korčok s Naďom však pripravili Bezpečnostnú stratégiu, ktorá hlása presný opak. "Niekedy tak rozmýšľam, či sú títo dvaja ministri zamestnancami Slovenskej republiky, alebo Pentagonu. Keď táto vláda skončí, okamžite tento militaristický strategický nezmysel zrušíme."





Matovičova vláda bude, podľa Blahu, ďalší týždeň držať deti doma a nepustí ich do školy, a to aj napriek tomu, že podľa ich vlastného testovania sú na Slovensku obce, kde niet ani jedného nakazeného človiečika. Preboha, tak prečo takto trýznia deti a zbavujú ich budúcnosti?





"Prečo neotvoria školy tam, kde je to možné? Správajú sa presne tak isto, ako kedysi absolutistickí panovníci, ktorí odmietali, aby sa ľudia vzdelávali, lebo potom ich mohli ľahšie ovládať. Slovenská vláda akosi zabudla, že vzdelanie je ústavné právo a nie každý na Slovensku túži byť nevzdelaný duševný maloroľník ako Plgt. Matovič."





Na záver si Ľuboš Blaha neodpustil niečo na odľahčenie. "Matovič seriózne uvažuje nad testovaním zo zadku. A vraj sa už našiel prvý dobrovoľník - profesor Pročko. Najskôr sa však musí vyštverať z premiérovho análu, kde je strčený spolu s Krajčím a Naďom - tak držme palce."




Drucker: Matovičove obvinenia, že Sulík zavinil smrť tisícov ľudí, preveruje prokuratúra
Nie je to tak dávno, čo Igor Matovič obvinil ministra Richarda Sulíka, že môže sa smrť 4 300 ľudí, pretože nenakúpil antigénové testy. Tomáš Drucker podal podnet na prokuratúru. Generálny prokurátor Maroš Žilinka avizoval, že v prokuratúra... Čítať ďalej
29 | 01 | 2021