Sex v čase korony: A čo sa zmenilo u vás?
28 | 01 | 2021 I Marek Molnár

Sme zatvorení doma, učíme deti učiť sa, pociťujeme pokles ekonomiky, hľadáme riešenie finančných kríz, ale ako sú na tom naše vzťahy? Láska? Sex? Zažívajú problémy rovnako ako domáce rozpočty alebo kvitnú, pretože na seba konečne máme čas? Píše portál Blesk.


Reakcia jednotlivých rodín a párov v situácii, ako je táto, je individuálna. O tom, či sa momentálne nachádzate v hádkach alebo nemáte dosť jeden druhého, rozhoduje veľa faktorov. Určite pôsobí aj to, ako ste mali nastavený vzťah pred tým, než vypukla korona.

Každý po svojom

Tu sa začína nekonečné spektrum variácií toho, čo sa  môže odohrávať u vás doma. Reagujete obaja rovnako? Ste rovnako vystrašení alebo obaja v pokoji? Zhoduje sa na intenzite nutných opatrení? Striedate sa vo výučbe detí? Alebo sa na jedného z vás navalilo všetko nové, kým druhý len ďalej nerušene chodí do práce a čuduje sa domácej nervozite? Máte dosť osobného voľna, aj keď spolu musíte neustále existovať na 50 metroch štvorcových? Alebo vás dokonca kríza spája, aj keď ste spolu pred tým bojovali - teraz zrazu máte pomyselného spoločného nepriateľa?

Ženy sa priznali, s koľkými mužmi v skutočnosti spali. Ide o šokujúce čísla?!
Jedna z najhorších otázok, aké muži kladú ženám znie: "Koľko chlapov si mala predo mnou?" Neexistuje na ňu žiadna dobrá odpoveď. A ak ju budete klásť, môže sa vám stať, že sa zaradíte do stereotypných škatuliek, ktoré by v 21. storočí nemali... Čítať ďalej
27 | 01 | 2021 | Marek Molnár


Variabilita sexuálnej aktivity

Smerov, ktorými sa môže v súčasnej dobe partnerstvo uberať, je kvôli spomínaným faktorom nekonečné množstvo. A podobná variabilita sa, pochopiteľne, týka aj sexuálnej aktivity. Jedni hovoria o možnosti neobvyklého nárastu plodnosti a druhí sú zástancami narastajúceho počtu užívateľov porna, ako aj zvyšujúceho predaja erotických pomôcok.

Ak to nezvládate...

Ak situáciu doma nezvládate, máte pocit, že sa vám vzťah rozpadá pod rukami alebo vnímate čo i len svoje vlastné úzkosti, využite stránku www.delamcomuzu.cz, na ktorej sa nachádza niekoľko stoviek terapeutov a psychológov. Poskytujú starostlivosť zadarmo! Môžete volať na krízovú linku, môžete si vybrať konkrétneho odborníka. Hlavne nerobte predčasné závery a ani sa nesnažte všetko za každú cenu zvládnuť sami. Riešenie vždy existuje!

Päť šokujúcich sexuálnych rekordov, ktoré vám vyrazia dych
Svetové rekordy sú výzvou na prekonanie našich obmedzení, pričom nás nútia dosiahnuť zdanlivo nemožných výkonov, avšak na druhej strane existujú aj rekordy, ktoré sú úplne hlúpe, ale taktiež fascinujúce a zábavné, ako napríklad najsilnejšia vagína... Čítať ďalej
10 | 01 | 2021 | Marek Molnár