Najvyšší stupeň primitivizmu a egoizmu, vysmievania sa nám! Kucherenko sa obula do Dary Rolins
28 | 01 | 2021 I Timotej Dudka
Výlet do Tatier počas pandémie a prísneho zákazu vychádzania zrejme nebol najlepší nápad. A už vôbec nie chváliť sa ním na Instagrame. Dara Rolins tým naštvala mnoho ľudí vrátane mami Silvie Kucherenko - pani Moniky.

Rozhorčení ľudia sa pod príspevkom pýtali, či pre celebrity platia iné pravidlá a nariadenia. „Pravidlá platia fakt pre nás, pár inteligentných ľudí, ktorí neberú na ľahkú váhu opatrenia v rámci takého ťažkého stavu na celom svete a u nás, samozrejme. Ani mne sa nechce sedieť doma, ale rešpektujem pravidlá, ktoré by nám mali zlepšiť a odohnať koronu, ale čo, keď mnohí to nedodržujú, pretŕčajú sa, ignorujú a cestujú po celom svete,” odkázala rozhorčená mama Silvie Kucherenko.



„Je to výsmech nám, čo to dodržujeme, že ani na ulicu nejdem bez rúška, zdržujem sa doma, len do práce, obchod, nutné veci a dcéru a vnúčatá som nevidela rok. Ako je to možné, že sa môže cestovať cez pol sveta? Nie je to hrdinstvo, je to najvyšší stupeň primitivizmu a egoizmu, vysmievania sa nám, ktorí to všetko dodržujeme,” dodala pani Monika.

Dara Rolins si užíva v Tatrách! Porušujete vládne nariadenia, besnia Slováci
Tá to zase schytala! Kým si Dara Rolins (48) vo Vysokých Tatrách žije svoju rozprávku, miestni obyvatelia sú od zlosti bez seba. Speváčku, ktorá na lyžiarsku túru vyrazila so svojimi priateľmi, označili za sebeckú a nezodpovednú celebritu, píše... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Timotej Dudka