Ženy sa priznali, s koľkými mužmi v skutočnosti spali. Ide o šokujúce čísla?!
27 | 01 | 2021 I Marek Molnár

Jedna z najhorších otázok, aké muži kladú ženám znie: "Koľko chlapov si mala predo mnou?" Neexistuje na ňu žiadna dobrá odpoveď. A ak ju budete klásť, môže sa vám stať, že sa zaradíte do stereotypných škatuliek, ktoré by v 21. storočí nemali existovať, píše portál Blesk.


Skúsenosti v posteli nie sú na zahodenie, ale neznamená to, že tá, ktorá nevystriedala viac partnerov, nemôže byť dobrou milenkou. Prístup k sexu a sexualite celkovo je individuálna záležitosť a ak vás niekto bude milovať kvôli tomu, aká ste, nemusí ho zaujímať, s koľkými mužmi ste spali. Na túto otázku ženy väčšinou neodpovedajú alebo klamú. Tu je však niekoľko úprimných odpovedí.

Tereza

"Práve nedávno som to počítala a dospela k číslu tridsať jedna. Hrdá na to celkom nie som, ale asi by som to nezmenila, bola to určitá životná skúsenosť. Nazbieralo sa to v podstate za štyri roky medzi mojim prvým a terajším vzťahom, o ktorom pevne verím, že je posledný. Aspoň viem, že som sa dostatočne vybúrila - a čo mám doma, je poklad," priznala sa Tereza.

Päť šokujúcich sexuálnych rekordov, ktoré vám vyrazia dych
Svetové rekordy sú výzvou na prekonanie našich obmedzení, pričom nás nútia dosiahnuť zdanlivo nemožných výkonov, avšak na druhej strane existujú aj rekordy, ktoré sú úplne hlúpe, ale taktiež fascinujúce a zábavné, ako napríklad najsilnejšia vagína... Čítať ďalej
10 | 01 | 2021 | Marek Molnár


Milanka

"Presne neviem, ale vidím to tak na päťdesiat až šesťdesiat. Začala som v šestnástich rovno štvorročným vzťahom, potom boli ešte tri asi dvojročné. V priebehu dvoch vzťahov som bola verná, len tie medziobdobia boli trošku divokejšie. Nič neľutujem," uviedla Milanka.

Viera

"Mala som troch sexuálnych partnerov, so všetkými som aj chodila. S prvým štyri roky, s druhým rok, tretí je môj manžel, spoločne sme šestnásť rokov. Počas nášho manželstva máme šesť detí. Záleží to od človeka. Ja mám napríklad pocit, že som sa ani nikdy v tomto smere vyblázniť nepotrebovala. Takže tri životné skúsenosti, myslím si, bohato stačia," opísala Viera.

NAJ polohy, ktoré sa dajú robiť aj pod perinou -to sa vám môže v zime hodiť
Nie že by tá tohtoročná zima bola zatiaľ extrémne studená, ale práve teploty okolo nuly sú tie, ktoré vás donútia zaliezť pod paplón. My sme si pre vás pripravili pár polôh, ktoré sú na takéto situácie ako stvorené, informuje portál... Čítať ďalej
13 | 01 | 2021 | Marek Molnár


Renáta

"Asi štyridsať, chodila som tak s piatimi. Mám dvadsaťtri rokov a začala som v pätnástich. Môj prvý je môj terajší manžel, s ktorým mám bábätko. On mal približne rovnaký počet partneriek. Keď som s ním o to prvýkrát prišla (je o sedem rokov starší), tak sme spolu asi pol roka chodili a potom mi povedal, nech sa idem vyblázniť, že sa pre mňa potom vráti. Stretávali sme sa celý čas, aj keď sme obaja mali vzťahy, a usadili sme sa spolu pred tromi rokmi," dodala Renáta.

Zabudnite už konečne na svojho ex! Máme osvedčené rady odborníkov
Veď to poznáte. Aj keď sa zmierite s tým, že sa s ním už nikdy neuvidíte, nemôžete naňho prestať myslieť. Avšak tomu je koniec! S najnovšími radami od vzťahových koučov to zvládne každý, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
23 | 01 | 2021 | Marek Molnár