Blaha: To musí zomrieť nevinný človek, aby sa o rizikách očkovania začalo vôbec rozprávať?
27 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha v statuse na sociálnej sieti píše, že mu prekáža jednostranná propaganda o očkovaní. Pripomína, že na následky očkovania zomrel na Slovensku človek, ale médiá v každom článku dajú do titulku, že bol starší a mal zdravotné ťažkosti.

Opozičný politik kritizuje, že na Slovensku neprebieha otvorená diskusia o rizikách spojených s očkovaním. "Doteraz sa tvárili, že to všetko sú len konšpirácie anti-vaxxerov. To musí až zomrieť nevinný človek, aby o tom vôbec niekto v médiách začal rozprávať?" píše Blaha. Podľa neho informácie o rizikách sa nehodia "do propagandy, ako nás milovaný Pfizer všetkých zachráni a spasí".

„Zvláštne, že to isté akosi zabúdajú zdôrazňovať pri obetiach Covidu, že aj oni sú v drvivej väčšine starší a chorľavejší. Prečo to pri očkovaní treba zdôrazniť a pri Covide nie?“ pýta sa Blaha, podľa ktorého na tlačovke minister zdravotníctva Marek Krajčí táral o „fragilite“ a zľahčoval smrteľné vedľajšie účinky očkovania, akože sa týkajú „iba“ zdravotne a vekovo krehkejších ľudí.

„Akože tí môžu umierať, či čo? Čo je toto za cynickú očkovaciu propagandu? To akože na fragilnejších nezáleží?" pýta sa Blaha.

V Pezinku, na Kysuciach aj v Stropkove sa búria. Zverejnené čísla s tými našimi vôbec nesedia!
Po celoplošnom skríningu vyšiel premiér Igor Matovič s číslami, ktoré mali prezradiť, ako na tom Slovenskom s počtom odhalených nakazených je. Jeho počty nesedeli s tými, ktoré mali niektorí primátori a starostovia, takže tí sa okamžite... Čítať ďalej
27 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


Poslanec sa domnieva, že korporácie potrebujú tučné zisky, takže ľudí treba nahnať ako stádo, odfotiť vysmiatu prezidentku Zuzanu Čaputovú s ihlou v pleci a "rôzne tridsaťročné Šeligy s víťaznými prstíkmi v tvare V. Ale hlavne nepovedať, že váš otec alebo mama môže zomrieť, ak im to pichnú." Blaha hovorí, že očkovanie nepomohlo vykynožiť ani chrípku, ale pri Covid-19 sa vláda tvári, že vakcína pomôže ochorenie zničiť.

Primátor Galanty Paška: Testovanie nie je liečenie. Aj o našom okrese zverejnili nepresné čísla
27 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová


"Keď sa má na Slovensku povoliť liek, ktorým lekári v zahraničí dosahujú pri liečbe Covidu nezanedbateľné výsledky, tak sa tu špekuluje do aleluja a Slovensko je jedna z posledných krajín EÚ, ktorá láskavo dovolí liečiť Covid. Pritom vedľajšie účinky prakticky neexistujú. Ale keď ide o biznis s vakcínami, tak sa to tu propaguje. A o vedľajších účinkoch a možnej smrti sa taktne mlčí," tvrdí Blaha.





V Košiciach policajti vymáhajú Matovičove opatrenia. Dokonca aj na koňoch
27 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová


 

 

 

Ľudia si podľa neho zaslúžia poznať nielen pozitíva očkovania, ale aj negatíva. „Prestaňte sa ľuďom vyhrážať očkovacími preukazmi, prestaňte nimi manipulovať, prestaňte ich terorizovať. Hovorte pravdu. Celú pravdu. Očkovanie musí byť dobrovoľné. Skutočne dobrovoľné. A diskusia o ňom musí byť vyvážená a objektívna - už stačilo propagandy. Zomrel človek. Kvôli vám. Tak sa už konečne prebuďte, vládni propagandisti!“ končí status Blaha.

Blaha: "Gratulujem pán premiér. Znásilnili ste Slovensko, aby ste si strelili do vlastnej nohy!"
Ľuboš Blaha na sociálnej sieti opäť kritizuje postoj a správanie tzv. mienkotvorných médií. Zámienku mu k tomu dala redaktorka TV Markíza, ktorá na tlačovke strany SMER Robertovi Ficovi povedala, že nesúhlasí s jeho argumentáciou. Vrátil sa tiež... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Michal Filek