Blaha: "Gratulujem pán premiér. Znásilnili ste Slovensko, aby ste si strelili do vlastnej nohy!"
25 | 01 | 2021 I Michal Filek

Ľuboš Blaha na sociálnej sieti opäť kritizuje postoj a správanie tzv. mienkotvorných médií. Zámienku mu k tomu dala redaktorka TV Markíza, ktorá na tlačovke strany SMER Robertovi Ficovi povedala, že nesúhlasí s jeho argumentáciou. Vrátil sa tiež k svojmu a Chmelárovmu "vyhadzovu" na policajnej vysokej škole. Média vraj mlčia, lebo je to Blaha, zatiaľ čo v obdobnom prípade v Rusku im bolo všetko jasné: Môže za to Putin!





Ľuboš Blaha neobišiel ani výsledok plošného skríningu, ktorý sme sa v hrubých rysoch dozvedeli akurát dnes.


"Jediný výsledok Matovičovho testovania je, že ľudia po celom Slovensku sa chytajú za hlavu, prečo sa tu zatvárajú obchody a ničí ekonomika, keď Covid má len 0,77%. A darmo bude Matovič vysvetľovať, že nakazených je viac, ale antigénové testy ich nedokážu odhaliť - veď to bol on, čo spravil z antigénových testov nové náboženstvo. Som zvedavý, ako bude vysvetľovať obciam, kde žije tisíc ľudí, že tam majú jedného či dvoch pozitívnych a kvôli tomu majú zákaz vychádzania, zničené živnosti a zavreté prevádzky. Matovič sa dostal do vlastnej pasce - dal kráľovský tromf do rúk všetkým, čo tvrdia, že Covid vlastne ani neexistuje. Gratulujeme, pán premiér. Znásilnili ste Slovensko, aby ste si strelili do vlastnej nohy."


Belousovová: Vírus mal asi za cieľ zbaviť sa starých a chorých, aby sa odľahčili sociálne systémy
Národniarka sa opäť obula do vlády Igora Matoviča. Podľa nej, napriek tomu, že o účinkoch Ivermektínu pri liečbe koronavirusu sa hovorí už rok, naša vláda ho tajila. „Tento a iné lacné lieky zatĺkali a liečenie nimi vyhlasovali za konšpirácie a... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Petra Demková



Neviem, či ste dnes pozerali tlačovku Roberta Fica, pýta sa Blahe, ale stálo to za to - zase sa vraj krásne ukázalo, ako oligarchické médiá slúžia vláde, hovorí. Robert Fico jasne ukázal na prepojenia premiéra Matoviča a sudcu Klimenta.


"Ešte novinárom aj tabuľu priniesol, aby im docvaklo... Ako malým deťom... No nedocvaklo. Veď oni nie sú platení za to, aby otvorili oči. Ale za to, aby ich mali v prípade Matoviča a Lipšica zavreté. Matovič sa potreboval zbaviť špeciálneho prokurátora, aby tam mohol dosadiť svojho Lipšica. Synovec sudcu Klimenta prokurátor Repa ho nechal zavrieť. Špeciálny prokurátor sa odvolal. Rozhodoval o tom senát, kde sedel sám Kliment."






Synovec, podľa Blahu, uvrhne do väzby a strýko to zahľadí. Perfektné. Slovenská spravodlivosť. A redaktorka Markízy Gabriela Kajtárová, ako tvrdí, zadrie, že ona tam žiadne prepojenia nevidí. Synovec, strýko, Matovič, Lipšic - to všetko je nič. Na Markíze majú vraj záchvat slepoty.




"Keď vládol Smer, tak tam vrieskali ako zmyslov zbavení, len keď sa bratanec koňa Ficovho suseda z vedľajšej brány stal náhodou vrátnikom v podniku, čo susedí so štátnou firmou. Ale keď Matovič a Lipšic cez svojich ľudí v príbuzenskom vzťahu ovládajú justíciu a politicky likvidujú ľudí, tak nevidím/nepočujem. Nech žije Markíza! Jednu slepeckú paličku pre pani Kajtárovú poprosíme."




„Poviem, že ste veľmi veľmi trápna,“ zareagoval Fico na „nechápavú“ redaktorku Markízy
Tlačová konferencia expremiéra Fica na tému špeciálny prokurátor Kováčik mala nečakaný koniec. Postarala sa oň redaktorka TV Markíza, ktorá svojimi otázkami rozohnila Fica natoľko, že ten radšej odišiel preč. Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.





Do tretice politika zaujal článok slovenského intelektuála Branislava Fábryho, v ktorom upozornil na normalizačné čistky v akademickej obci.  Fábry v ňom veľmi inteligentne kritizuje, že Blahovi, spoločne s Eduardom Chmelárom na Akadémii policajného zboru, ktorá patrí pod Mikulcovo ministerstvo, nepredĺžili zmluvu.






"Zaujal ma najmä jeden argument. Keď v roku 2014 nepredĺžili zmluvu ruskému vysokoškolskému učiteľovi Zubovovi na slávnej moskovskej vysokej škole MGIMO, tak z toho urobili medzinárodný škandál. V SME vtedy písali, že je neslýchané, aby niekoho vyhodili pre jeho názory. V Denníku N išli puknúť od zlosti. Všetkým bolo hneď jasné, že Zubova MGIMO vyhodila na pokyn Putina.




O šesť rokov neskôr nepredĺžili zmluvu Blahovi a Chmelárovi na štátnej vysokej škole. Pár mesiacov po tom, čo nastúpila Matovičova vláda. Tiež sú to kritici vlády, tiež majú nonkonformné názory. Ale v ich prípade sme sa v liberálnej tlači nedočítali nič o tom, že by šlo o politickú pomstu. Boli sme proste "nadbytoční". Nič sa nedeje. Dobre nám tak."




Fico: Kováčika politicky zlikvidovali, aby si mohli dosadiť svojho špeciálneho prokurátora
Bývalý špeciálny prokurátor Dušan Kováčik bol politicky zlikvidovaný, aby mohla koalícia okrem generálneho prokurátora obsadiť aj pozíciu šéfa Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP). Na pondelkovej tlačovej konferencii to uviedol predseda opozičného... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | tasr


 

V prípade Zubova neslýchané, v prípade Blahu a Chmelára ne-neslýchané. "A vlastne nás ani nevyhodili, iba nám nepredĺžili zmluvu. Zato v prípade Zubova bolo nepredĺženie zmluvy zločin proti ľudskosti na pokyn samého Putina. Hromy, blesky a tak. Takto to funguje v oligarchických médiách. Žiadne princípy, žiadna konzistentnosť. Blahu a Chmelára neznášame, tak škodoradostne tlieskame, keď ich prenasledujú kvôli názorom."





No keď Zubov kope do Putina, tak je obeť a každý slniečkar zaňho musí povinne vyroniť aspoň potok sĺz pri rannej kávičke v Starbuckse. Nech žije nezávislá žurnalistika. Prosím, berie ešte niekto Matoviča a jeho mediálnych poskokov vážne?




MUDr. Marec: Vláda idiotov už po niekoľký raz znásilnia národ a zarobili na tom
Známy bývalý primár z Čadce sa po ďalšom celoplošnom testovaní s novým názvom "skríning" opäť prihlásil prostredníctvom Facebooku o slovo. O testovaní hovorí ako o znásilnení národa a netají sa ani názorom, že vláda na testovaní zarobila a prachy... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Petra Demková