„Kollár je ako Ali paša, Fico si močí nohy v Karibiku a Kotleba kašle na bublinu,“ perlí Belousovová
21 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Takto rozohnenú expolitičku Annu Belousovovú sme tu už dávno nemali. Na paškál si tentokrát zobrala chlapov z koalície aj z opozície, na ktorých nenechala nitku suchú.


Statusy Anny Belousovovej na sociálnej sieti bývajú vždy trefné a zväčša tnú do živého. Nie inak je tomu aj teraz, keď sa zamerala na mužskú časť populácie na strane koalície aj opozície, pretože podľa nej pomaly ale isto strácajú dôveru nielen predstavitelia koalície, ale aj opozície. „A to je zlé. Nie pre nich, ale pre národ,“ tvrdí v úvode bývalá šéfka národniarov.
Naši politickí zástupcovia vyjadrujú solidaritu s ľudom svojskými spôsobmi



Na dôvere v politikov je podľa Belousovovej postavená súdržnosť a jednota, teda to, čo nás môže zásadne posilniť v boji s akoukoľvek nepriazňou osudu. U nás je to však, videné jej optikou, ináč. „Národ, obyčajní ľudia sedia doma, hľadia s obavami do budúcnosti, majú existenčné starosti a „naši“ politickí zástupcovia vyjadrujú solidaritu svojim voličom naozaj svojskými spôsobmi.

Kollár počas núdzového stavu „zachraňuje“ rozvozom do lekárne náhodnú pocestnú. Potom sa správa počas pobytu v nemocnici ako Ali paša a chce si tam nasťahovať svoj hárem. Sulík si dopraje dovolenku v Dubaji. Fico moči nohy v Karibiku. Kotleba si zvolá snem kašlúc na bubliny a zákaz zhromažďovania, aby si mohol doprivatizovať stranu a „nádej“ Slovákov Pellegriny nemá iné starosti, ako to, čo na seba. Každý z nich má na prvom mieste nie voliča, ale svoje veľké EGO,“ pustila sa Belousovová do niektorých lídrov strán, ktorí sa, podľa nej, vôbec nesprávajú tak, ako by mali.

„Nikoho potom neudivuje, že pri takýchto starostiach ostatných sa Matovič doslova vyblázni na celonárodnom špáraní v nosoch. Aj biznis must go on, aj pošramotený imidž si vylepší, veď je isté, že počty nakazených idú dole. Tak sa treba postaviť do radu na rozdávanie medailí za zásluhy,“ pokračuje expolitička, ktorá, ako vždy, záver svojho statusu doslova zaklincovala. „Čím to je, že v politike sú tí najhorší a v mnohých prípadoch aj najsprostejší?!“ Odpoveď, podľa nej na túto otázku je zásadná pre našu budúcnosť.

Belousovová: "Ako Mečiara položila smrť Remiáša, Matoviča položí smrť Lučanského"
Anna Belousovová o sebe nechala opäť počuť. Na facebooku uverejnila status: "Mečiara položila smrť Remiaša, Fica smrť Kuciaka a Matoviča položí smrť Lučanského. Rozprúdila tým veľmi živú diskusiu. Čítať ďalej
06 | 01 | 2021 | Michal Filek