Dominika Gottová bez servítky: Ivana mi nebude nič diktovať!
21 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Vzťahy v rodine Gottovcov sú aj naďalej veľmi komplikované, čo platí predovšetkým kvôli sporu medzi vdovou Ivanou a najstaršou spevákovou dcérou Dominikou. Práve druhá menovaná teraz vystúpila s ďalším ostrým vyhlásením, píše portál Stars24.


V deň, kedy Ivana Gottová oslavovala 45. narodeniny, sa k jej krokom vo vyhlásení vyjadrila Dominika Gottová. Vdova jej údajne cez svojich kamarátov posiela inštrukcie, ako sa má správať a ctiť odkaz legendárneho speváka Karla Gotta († 80).





"Cez speváčku Ilonu Csákovú mi napr. odkázala, že mi chce pomôcť finančne i pracovne pomôcť, ale za podmienky, že prestanem komunikovať s niekoľkými ľuďmi vo svojom okolí - mojimi blízkymi kamarátmi, ktorí mi neskutočne pomáhajú a bez ktorých by som padla na dno," uviedla najstaršia dcéra slávneho umelca.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/01/08/karel-gott-%e2%80%a080-katastrofa-vycitali-mu-ludia-pred-rokmi/

Gottová na túto výzvu nemieni pristúpiť. "Je úplne mojou vecou, ​​s kým komunikujem a nehodlám sa, ako ostatní členovia rodiny, podriaďovať diktátu pani Gottovej, ako som už opísala vo svojej knihe Posledné roky s Karlom," konštatovala.

"Ockov odkaz si pripomínam každý deň, tento rok ma, ak situácia okolo koronavírusy dovolí, čaká účasť na niekoľkých spomienkových akciách a práca na ďalšej knihe," dodala Gottová.

Karel Gott dlhoval Leošovi Marešovi službičku a oplatil ju majstrovským spôsobom
Ak niekedy k niekomu Leoš Mareš vzhliadal, bol to Karel Gott. Aj cez niekoľko ich stretnutí a priateľský vzťah mal k nemu moderátor príkladný rešpekt. Raz však Karla vytiahol z bahna a ten sa mu po rokoch majstrovsky odmenil, píše portál... Čítať ďalej
14 | 01 | 2021 | Timotej Dudka